ER migrene behandling

Migrene er en intens hodepine som varer i flere timer eller flere dager. Migrene smerte er så intens at de fleste pasienter trenger å legge ned i fullstendig mørke før symptomene blir bedre. Forskere er fortsatt lære mer om årsakene til migrene, men kan hormoner, stress og sensoriske stimuli spille en rolle, ifølge Mayo Clinic. Når smerten er så intens at det fører til kvalme og oppkast, kan folk besøke akuttmottaket (ER) for å få hjelp. Når du besøker akuttmottaket, medisinske tilbydere fokusere på å få smerter under kontroll med smertestillende medikamenter, ifølge National migrene Association. Kvalmestillende medikamenter

Ifølge Mayo Clinic, lider migrene opplever intens kvalme kan gis en reseptbelagte medisiner som metoklopramid, som er tatt muntlig. Prochlorperaine er en annen anti-kvalme medisiner, men er tilgjengelig i stikkpille skjemaet.
Ergot Medisiner

For pasienter som har opplevd migrene i 48 timer eller mer, erogot medisiner slik som Migergot eller Cafergot kan gis. Denne medisinen skal gi smertelindring og har færre bivirkninger enn andre medisiner, ifølge Mayo Clinic.

Butalbital medisiner

Butalbital medisiner kombinere beroligende butalbital med en smertestillende som aspirin eller paracetamol. Noen medisiner kombinere en beroligende med kodein, som Esgic-Plus. Imidlertid er ulempen med disse medikamentene sjansene for en rebound hodepine. Av denne grunn kan ER leger bruker denne medisinen når pasienten ikke reagerer på andre medisiner.
Opiater medisiner

Mens i akuttmottaket, pasienten kan gis et opiat medisiner hvis ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter (Advil eller motrin) ikke fungerer. Siden opiat medisiner er ansett som et narkotisk --- de er vane forming, og en ER vil bare gi disse medikamentene når det er nødvendig.
Oppfølging

Etter å ha mottatt ER behandling, er det viktig for pasienten å følge opp med sin fastlege. Ifølge Mayo Clinic, kan nesten halvparten av migrene pasienter har nytte av forebyggende behandling, men bare 1 av hver 10 mennesker tar det. Forebyggende behandlinger kan omfatte anti-anfall medisiner, for eksempel Depakote, eller betablokkere, for eksempel Calan eller Isoptin.

helse

· Gratis Tilskudd til funksjonshemmede People 
· Genetikk har ingenting å gjøre med Easy Vekttap. Her S Hvorfor 
· Hvorfor er Drug Patenter viktig? 
· Metoder for å øke Høyde 
· Amazon Acai Berry Ingredienser, fordeler, advarsler? 
· Vanlige symptomer på lymfom 
· Hvordan bruke alkohol på Veggedyr 
· Hva peroralt Chelatering? 
· Triage Issue Oppløsning Teknikker 
· Diett for Breast Cancer Chemo Pasienter