Vanlige symptomer på lymfom

Lymfom er en form for kreft som oppstår i de lymfocytt celler i immunsystemet av en privatperson. Lymfocytter er en type hvite blodlegemer som spiller en viktig rolle i beskyttelsen mot ulike smittsomme og sykdomsfremkallende fremmedlegemer. Så når disse cellene endre seg til en aggressiv form, kan det føre til ulike infeksjoner og helsefare. Denne formen for kreft oftest stammer i lymfeknutene, men kan kreften spre seg til ulike andre deler av kroppen gjennom blodet. Ulike symptomer er ofte forbundet med lymfom. Klumper

En klump nær halsen, er armhulen eller lysken en av de vanligste symptomene på lymfom, men disse klumpene kan spre seg til ulike andre deler av kroppen der lymfeknutene er til stede. Disse klumpene er ikke smertefullt og det meste er dannet på grunn av betennelse i lymfeknutene, som er forårsaket på grunn av ukontrollert celledeling av celler i lymfeknutene.
Fever

Fever er et annet vanlig symptom som ofte forbindes med lymfom. Individer som lider av lymfom oftest får feber, som enten er kontinuerlig eller intermitterende i natur og vanligvis oppstår på nytt i 2-3 dager. Denne typen feber vanligvis fører til mye ubehag til enkeltpersoner og oppstår som oftest på grunn av infeksjoner forårsaket til lymfeknuter på grunn av unormal funksjon av lymfocytter.
Tap av appetitt

Når kreftcellene spre seg til andre deler av kroppen gjennom blodet, enkeltpersoner opplever ofte en følelse av tap av matlyst, som ofte senere fører til betydelig tap av vekt. Ifølge en artikkel publisert på helsen nettstedet About.com, har det blitt funnet at mer enn 10 prosent vekttap er ofte en faktor av stor bekymring i tilfeller av lymfom.
Tung pust

I alvorlige og sjeldne tilfeller av lymfom der kreftcellene stede i nakken og i nærheten av bryst regionen spre seg til andre deler av kroppen, fører det ofte til blokkering av blodkar, noe som resulterer i en felling av åndenød hos personer som lider av lymfekreft.
Andre vanlige symptomer på lymfom

Diverse andre vanlige symptomer som ofte forbindes med sykdom inkluderer overdreven svetting, som ofte forverres under netter, kløe over hele kroppen, tretthet og felling av ekstrem tretthet selv når du sitter tomgang, og frysninger blant andre.

helse

· Hva slags mat inneholder vitamin B17? 
· Hvordan bruke en mobiltelefon for å forhindre kriminalitet 
· Informasjon om dgl lakris 
· Alternative medisiner for ADD 
· Ortopedisk kirurgi i utlandet 
· Hva du skal spise for å få vekt for Fotball 
· Tester for et abdominalt aneurisme 
· Slik unngår du at bakteriesykdommer 
· Negative effekter av morfin på menneskelig kropp og hjerne 
· Typer av Chelatering