Hvordan gjenkjenne tegn på Cardiac Arrest

The American Heart Association rapporterer at hundretusener av dødsfall skyldes koronar hjertesykdom hvert år , med en god del av dem plutselig hjertestans . Tid er kjernen når gjenkjenne tegn på hjertestans , og alle andre som flått etter avgjør om offeret lever eller dør . Rask tenkning og rask handling er nødvendig for å gi offeret håp om overlevelse og gjenoppretting . Du kan være den som er ansvarlig for lagring av offerets liv . Instruksjoner
en

Hold deg rolig og ikke få panikk . Se på pasientens bryst for vekst og fall av åndedrag . Hvis brystet er fortsatt , har offeret sluttet å puste . Oksygenmangel er nært forestående.
2

Se etter manglende respons på offeret, som hjertestans vanligvis skjer uten forvarsel . Hjertet stopper , vanligvis på grunn av ventrikkelflimmer. Mangel på et hjerteslag fører til oksygenmangel og til slutt døden hvis tiltakene ikke er iverksatt for å hoppe starte hjertet . Ring 9-1-1 eller kjefte for noen andre til å ringe etter en ambulanse og umiddelbart starte hjerte-lunge- redning ( HLR ) med en hastighet på 100 kompresjoner i minuttet .
3

Spør om en automatisert ekstern defibrillator ( AED ) er tilgjengelig . Noen offentlige steder har dem for en hjertestans hendelsen. Fest AED maskinen til offeret og følg instruksjonene til ambulansen kommer.

helse

· Proton Therapy for Cancer 
· Genererer Highly Active Cellular Blodplater å øke høyden 
· Laser Diode strålingsfare 
· Halsbrann Symptomer Det må være betimelig diagnostisert 
· Vaksine bivirkninger hos spedbarn 
· Slik kommer Hauger Relief og hemoroider Disease 
· Hva er en Candida albicans gjær infeksjon? 
· Hvordan søke på Hjem helsetjenesten 
· Blood Transfusion Prosess 
· Foods og drikke med Protein