Early Warning Symptomer på hjertesykdom

Hjertesykdom er ikke bare en enkelt tilstand, men et omfattende begrep som brukes for en rekke sykdommer i hjertet. Det kan innebære en innsnevring av blodårer, en jevning av hjertet muskler eller en inkonsekvens av aortaklaffen. Avvik i rytme eller mangler ved fødsel er begge former for hjertesykdom. Selv en infeksjon i hjertet kan føre til denne typen diagnose. Uavhengig av form, folk flest er underlagt tidlig varsling tegn på tilstanden siden noen form for sykdom som involverer hjerte uunngåelig påvirker flyten av blod og funksjonen av hjertet. Asymptomatisk

Selv om mange mennesker opplever tidlig varsling symptomer på hjertesykdom, er det ikke uvanlig for en person å lide noen symptomer i det hele tatt, spesielt når sykdommen er forårsaket av en fortykkelse av hjertet muskler eller en innsnevring av blodårene. Det er ikke før tilstanden har avansert, noen ganger til en livstruende nivå, at symptomene dukker opp.
Tung pust

Av alle tidlig varsling tegn på hjertesykdom , er åndenød en av de mer vanlige. Selv i de tidligere stadier av hjertesykdom, kan sykdommer som involverer blodårene, muskler, ventiler og andre avvik, som arytmier, infeksjoner og mangler, forårsake andpustenhet. Dette er hovedsakelig på grunn av nedgangen i oksygen som oppstår fra enhver innsnevring, jevning eller utilstrekkelig nedleggelser av hjertet. Dette markerte kortpustethet ofte utløses av fysisk anstrengelse i de tidlige stadier av sykdommen, men kan oppstå i tider med hvile. I noen tilfeller, dette åndenød også er ledsaget av en tørr og tørrhoste.
Rytmisk Forstyrrelser

annen vanlig tidlig varsling symptom på hjertesykdom innebærer en forstyrrelse i selve rytme av hjertet. Valvulære hjertesykdommer, caridomyopathy, arytmier og infeksjoner alle kan forårsake en persons hjerte til å gjennomgå en forandring i rytme. Noen mennesker begynner å oppleve øyeblikk hvor hjertet løp, pund eller flagrer. For andre, manifesterer det som en ujevn eller uregelmessig hjerterytme. Hjertesykdom også kan få hjertet til å bremse eller knurre, som er egentlig en tilbakestrømming av blod som forårsaker en "whoosh" for å bli hørt og følt.
Fatigue

Hjertesykdom fører også tidlig varsling symptomer på utmattelse. Når noen lider av en sykdom av ventilen eller muskel samt en infeksjon eller arytmi, selv ved utbruddet av sykdommen, kan han begynner å merke en uforklarlig følelse av tretthet. Og mye som åndenød, kan dette trøtthet satt i etter fysisk aktivitet eller i tider med hvile. For noen manifesterer trøtthet som mer av en svakhet, svimmelhet eller besvimelse med ingen følelse av utmattelse i det hele tatt.
Pain

Noen ganger, en tidlig varsling tegn på hjerte Sykdommen er smerte, nemlig i sykdommer i blodårene og ventiler eller med arytmisykdom avvik. Men dette er smerte ikke nødvendigvis en skarp, skyting verke, men i stedet en tetthet, press eller kjedelig ubehag i brystet.
Hevelse

Noen ganger tidlige stadier for hjertesykdom kan føre til hevelse. Denne hevelsen er vanligvis isolert til hender, føtter, ankler og ben, og assosiert med sykdommer i ventiler og muskler samt de som er forårsaket av infeksjoner eller mangler. Med defekter, denne hevelsen også kanskje manifest i magen og øynene.

helse

· Hepatitt C genotyper 
· Den beste behandling for Lung Cancer 
· Aquamarine Crystal Healing 
· Tog hjemmefra med ITrain.com Online tilbud og komme i form og Fab rimelig 
· Artrose Symptomer 
· Læring Slik kraften gå For A Better Body 
· Hva er operasjonsstuen retningslinjer og prosedyrer? 
· Er Vicodin vanedannende? 
· Hvordan OSHA Sjekk Røyk ? 
· Fem trinn for å velge riktig Vekttap Produkter