Hvordan Stopp Sotalol

Sotalol er en reseptbelagte medisiner tas oralt i tablettform for behandling av en rekke hjerteproblemer, primært arytmier, ventrikkeltakykardi, atrieflimmer og hypertensjon (høyt blodtrykk). Det er i legemiddelgruppe som kalles en beta-blokker, og er administrert under merkenavnene Betaspace, Sorine, Sotalex og Sotacor. Bivirkninger inkluderer rask hjerterytme, hevelse eller rask vektøkning, og alternativer er tilgjengelige hvis du og din lege mener at å bytte fra Sotalol til en annen medisinering vil hjelpe din tilstand. Du trenger:
Resept for SotalolPhysician sin approvalAlternative plan for å kontrollere hjertets tilstand.
Vis flere instruksjoner
Trinnene
en

Telefon legen din for å la ham vite at du er interessert i å suspendere behandlingen av Sotalol.
2

Lag en liste over aktuelle forhold du har, og alle medisiner du er i dag (selv over-the-counter seg). Sørg for å inkludere de symptomene du har vært inne og de du tror er forbundet med medisiner. Avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand og bivirkninger, kan legen anbefale å gjøre en avtale for en fysisk eksamen.
3 p Det er en rekke hypertensjon medisiner på markedet som er FDA godkjent , og legen er sikkert kjent med dem. Be om et alternativ til Sotalol om ditt ønske om å slutte å ta det er bivirkning relatert. Men uansett hva du gjør, sørg for å fortsette å ta medisinen før legen gir deg OK å suspendere behandlingen.

helse

· Hvordan til Harvest poteter i en Bucket 
· Hvordan Stopp Hoste Symptomer 
· Job Description for Health-Care Operations Management 
· Hva er den beste Stretch Mark Remover? 
· Hvordan bli Hyper 
· Periodontal sykdom Laser Treatment 
· Tips for å forlenge levetiden Lace Din Parykker 
· Homeopatiske Cure for Thrush i Spedbarn 
· MS tarm symptomer 
· Hvordan forberede for bariatric kirurgi