Hvorfor Blood Pressure Change?

Blodtrykket er kraften som utøves av blodet sirkulerer i blod fartøy vegger. Normalområdet for blodtrykket er 120/80, pre-hypertensjon regnes 120-139 /80-89 og høyt blodtrykk er 140/90 eller høyere. Hvis du har lavt blodtrykk, er det lavere enn 120/80. For høy eller for lav av blodtrykk kan føre til alvorlige helsemessige forhold, for eksempel hjerneslag, hjerteinfarkt, hjertesvikt og mange andre problemer. Det finnes en rekke grunner til at endringer i blodtrykket og det finnes også noen naturlige svingninger i blodtrykket i løpet av dagen. Det bør tas i betraktning er en persons hvilende blodtrykket over en tidsperiode, da dette vil være en indikasjon med hensyn til om en person er i fare for hypertensjon, hypotensjon eller andre mulige hjerteproblemer. Statistikk

Ifølge American Heart Association, i 2005, om lag 73.6 millioner personer i alderen 20 år og eldre har høyt blodtrykk og en av tre voksne har høyt blodtrykk. Omtrent 78,7 prosent er klar over at de har høyt blodtrykk og ikke alle har sine blodtrykket under kontroll. Høyt blodtrykk kan lett oppdages og kontrollert hvis de riktige trinnene er tatt.
Alkohol og røyking

De som drikker alkohol regelmessig øke blodtrykket og ofte gjør det vanskeligere for dem å gå ned i vekt. Kalorier som er lagt til er tomme kalorier og ikke har næringsstoffer som er nødvendige for riktig ernæring. Røyking setter hjertet i henhold lagt press og gjør det jobbe hardere. Den ekstra belastning satt på kroppen fra alkohol og tobakk gjør kroppen mer utsatt for sykdom, inkludert hypertensjon.
Age

Aldring ofte øker sjansen av å ha endringer i blodtrykket på grunn av åreforkalkning. Men dette betyr en økning i alder ikke nødvendigvis bety at noen vil ha problemer med blodtrykk hvis de spiser godt, unngå alkohol, og trene regelmessig. The American Heart Association sier at blodtrykket begynner å øke i de eldre enn 35 år for menn og 45 år for kvinner. Etter 55 år, er menn med lavere risiko enn kvinner for å utvikle høyt blodtrykk.
Eating og ernæring

Etter et måltid, stiger blodtrykket ofte i ca 45 minutter . Det er en sterk sammenheng mellom salt og høyt blodtrykk. De som legger til salt til maten pleier å ha høyere risiko for hypertensjon enn de som ikke legger til salt til maten. Noen mennesker er ikke i stand til å forbrenne salt effektivt eller er følsomme for natrium nivåer. Redusere saltinntak reduserer ofte blodtrykket. Dehydrering kan være en utløser for en forandring i blodtrykket. Hvis noen ikke har drukket nok vann eller lider av kvalme og /eller oppkast, kan blodtrykket endres på grunn av stress på kroppens organer. Hvis det er en plutselig endring i blodtrykk, økt væskeinntak kan bidra til å regulere problemet.
Trening og vekt

Trening reduserer nivået av oksygen i kroppen , noe som gjør at hjertet pumper raskere under og etter trening. Trening er viktig for å redusere risikoen for høyt blodtrykk. Mangel på fysisk aktivitet bidrar til endringer i vekt og øker blodtrykket. På grunn av belastningen på hjertet, de som er overvektige er mer utsatt for å ha endringer i blodtrykk. Velge mat som har lavt fettinnhold og færre kalorier vil bidra til å opprettholde en sunn vekt, hjelpe en person miste vekt, og redusere risiko for hypertensjon.
Genetics

Blood trykket er ofte korrelert til familiens historie. En person som har høyt eller lavt blodtrykk kan ha slektninger med noen av de samme problemene. En lege vil ofte be om en full familie helse historie for å fastslå årsaken til endringer i blodtrykk. Hvis problemer med skjoldbruskkjertelen kjøre i familien din, vil en lege trolig bestille skjoldbruskkjertelen tester for å fastslå om det er årsaken til endringen i blodtrykket.
Medisinering

P-piller for kvinner, amfetamin, slankepiller og noen andre medisiner heve en persons blodtrykk. Endring i blodtrykk bør være et børsnotert bivirkning og er noe å være klar over hvis du nylig har byttet medisin. Det er viktig å ta de rette medikamenter i de korrekte doser. Hvis en lege har nylig sette deg på medisiner for en infeksjon eller du blir behandlet for betente organer, kan kroppens motstand og reparasjonsprosessen være å sette ditt hjerte ved økt belastning. Det er viktig at medisiner og helsemessige forhold overvåkes nøye.

helse

· Hvordan lage Almond Hand and Foot Scrub 
· Håravfall på grunn av alder 
· Kan gikt bli kurert? 
· Instrumenter som brukes av Kiropraktorer 
· Er hva Roller av en nonne? 
· Hvordan behandle gastroenteritt hos barn 
· Voksen acne årsaker - Shuffle Through The Blend og finne dem ut 
· Hvordan få Orthotics 
· Hvordan lage en rask og sunn frokost Drink
· Hva er Embryo Kloning brukes til?