Hvordan bruke TP

TP er et hormon som produseres i betydelige mengder av en kvinne når hun blir gravid. Estriol i pilleform er også gitt for å lindre mindre symptomer på overgangsalder, inkludert vaginal tørrhet. Som en terapi, forskning ved UCLA inn estriol viser at hormonet også merkbart undertrykker noen av tilstander forbundet med multippel sklerose (MS). Tidlige funn tyder estriol reduserer betennelse i sentralnervesystemet. Diskuter din spesifikke tilstand med en lege som vil hjelpe deg å avgjøre om estriol hormonbehandling er riktig for deg. Instruksjoner
en

snakke med en lege om de potensielle fordelene ved å ta estriol å lindre symptomer på overgangsalder. Ta estriol muntlig, i pilleform, med vann. Ta bare den dosen som anvist av din lege og plass medisinen nøyaktig slik det er beskrevet å utlede maksimal nytte av hormonet.
2

Undersøke forskningsstudier i de terapeutiske fordelene med estriol hvis du er en person som lever med multippel sklerose. Du kan være kvalifisert til å delta i en studie som kan forbedre din tilstand mens få gratis medisiner, helse eksamener og mulig kompensasjon.
3

Snakk med en lege om estriol testing hvis du er gravid. Estriol nivåer er målbar i en kvinnes blod eller urin for å vurdere fosteret helse og kan tjene som en indikator for ytterligere testing for potensielle Down syndrom hvis nivåene er uvanlig lave.
4

Rådfør deg med en lege om potensialet helsemessige fordeler av å ta estriol. Studier tyder på eldre kvinner som tar estriol se fordelene i form av økt bentetthet, hjerte helse og urinveiene helse. Tenk
5

tar estriol som en aktuell løsning. Ved hjelp av en aktuell løsning, for eksempel en hudkrem, kan gi bedre resultater i ikke-menopausale kvinner som søker helsemessige fordeler kontra dersom det tas i pilleform. Absorberende østriol transdermalt (gjennom huden) kan aktivere kroppen for å gjøre mer effektiv og umiddelbar bruk av hormonet, ettersom den ikke trenger å bli metabolisert først gjennom leveren, slik dette er tilfelle med de fleste medisiner hormonbehandling.


helse

· Narkotika i vannet vårt 
· Føler On Top Of The World Med hårtransplantasjon prosedyre! 
· Arbeidsrelaterte Personskade Intelligence 
· Bruk av Dinatriumedetat 
· Dealing med demens 
· Leddgikt behandlinger og urtemedisiner som reduserer smerter og betennelser 
· Hvordan overvinne skyhet som voksen 
· Hjelpemiddelsentralen for nedsatt taleevne 
· Hvordan få en Hysterectomy Konsultasjon 
· Benign posisjonell vertigo øvelser