Hvordan behandle Parkinsons sykdom med L-dopa

L-dopa er en behandling som mange leger anbefaler å behandle Parkinsons sykdom. Medisinen virker ved å erstatte mangel på dopamin som Parkinson-pasienter opplevelse. Medisinen er konvertert av cellene i hjernen, noe som kan redusere symptomer på Parkinsons sykdom hos noen pasienter. Stoffet har vært benyttet siden 1960 og er en standard metode for behandling av individer med denne tilstand. Instruksjoner
en

Diskuter effektene av L-dopa med legen din. Selv om mange Parkinson-pasienter har suksess med denne medisinen, er det noen tilfeller hvor behandling ikke ville være passende. Hvis du har en historie med hjerte uregelmessigheter, kan dette ikke være den beste behandling for deg.
2

Start med en lav dose. Denne behandlingen kan ha bivirkninger som hallusinasjoner og psykose. Det er viktig å starte med en lav dose så utbruddet av slike bieffekter vil ikke være drastisk.
3

Har et familiemedlem bistå med dosering. En av de bivirkninger av denne medisinen er hukommelsestap. Å ha et familiemedlem administrere medisiner vil redusere sjansene for å ta en dobbel dose.
4

Hold en logg over alle endringer i din tilstand. Fordi noen av bivirkningene kan være alvorlige, holde en logg over alle endringer i din tilstand. Disse kan omfatte nausia, hukommelsestap eller exessive axiety. Diskuter loggen med legen din.
5

Vei risikoen med fordelene. Som med alle medicaiton, har L-dopa noen risiko, for eksempel en possilbe effekt på nevrale vev. Men dersom meklingen hjelper condtion, kan det være verdt risikoen.

helse

· Avslører en celleprøve Test Herpes 
· Ideer for Vann Fasting 
· Hamstring og rengjøring i hjemmet 
· Bivirkninger av å røyke sigaretter 
· Hvordan Mix Chloraseptic Spray med alkohol 
· Om proteser med klips 
· Super White Teeth Review - Best Super Teeth Whitening Hjem Utbedring gjennomgang…
· Slik bruker du en Spleen Guard 
· Graves 'Disease Recovery 
· Anti-Aging Dermal fyllstoffer