Effekter av Doxycycline på Perioder

Doxycycline er et antibiotikum som har en rekke bivirkninger, som inkluderer acid reflux og muligheten for en allergisk reaksjon. Det kan også føre til at noen andre svært alvorlige bivirkninger, slik som permanent gulfarging av tennene, og hos spedbarn eller barn, en plutselig stans av bein vekst. Som med en hvilken som helst antibiotikum, må risikoen for bivirkninger som må balanseres mot fordelene ved å bruke den aktuelle antibiotikum. Doxycycline

Doxycycline er et antibiotikum som er relatert til tetracyklin. Den kan brukes til å behandle en rekke infeksjoner, inklusive bakterie-, og visse typer av parasittiske infeksjoner. Det blir ofte brukt til å behandle akne og sykdommer i urinveiene og reproduktive system. Den kan også brukes profylaktisk for å forhindre malaria.
Doxycycline og menstruasjonssyklusen

Doxycycline er ofte anekdotisk rapportert å samhandle med menstruasjonssyklusen. Mange kvinner forteller at menstruasjonen er forsinket. Denne forsinkelsen kan vare alt fra noen dager til flere uker. Denne forsinkelsen er rapportert å forekomme både hos kvinner som er seksuelt aktive og de som ikke er det.
Årsaker til forsinkede Perioder

menstruasjonssyklus er svært følsomme for hormonelle nivåer. Disse hormonene kan påvirkes av en rekke faktorer, inklusive ernæring, stress og forandringer i døgnrytmen. Mens det er mulig at doksycyklin kan samhandle med hormonnivåer, vilkårene som ofte garanterer doxycycline behandling (infeksjon eller malariaprofylakse) kan også føre til stress og endring i kostholdet.
Doxycycline og orale prevensjonsmidler

Mange leger anbefaler at pasienter som bruker p-piller benytte en annen metode for prevensjon mens du tar doksycyklin. Dette skyldes at doksycyklin forårsaker visse enzymer i leveren for å bli mer aktivert. Fordi disse enzymene også bryte ned p-piller, kan doxycycline behandling forhindre effekten av disse medikamentene. Fordi p-piller virker ved å kontrollere hormonnivåer, noe narkotika som samhandler med dem kan forstyrre hormon syklus.
Betydning

Kliniske studier har vist at doxycycline ikke redusere effektiviteten av p-piller. Likevel, på grunn av medisinen potensial til å forstyrre den hormonelle syklus, mange leger fortsatt anbefaler "backup" prevensjon for pasienter som tar doksycyklin.

helse

· Hvorfor bør du gjøre Yoga Daily 
· Tenner Rette Alternativer 
· Miste vekt og bli dratt med Paraslim Force 
· Bedre livskvalitet gjennom Stem Cell Terapi 
· Hvordan finne Evaluering og ledelse Koder for Medical Billing 
· Finn ut den måten å eliminere magen kroppsfett tiden 
· Baby-Massage Therapy 
· Hva som forårsaker falsk positiv HIV? 
· Hva er KOLS? 
· Fordamping er den metoden som eliminerer Smoking Issues Absolutt