Hydrosalpinx Symptomer

hydrosalpinx er en tilstand der en kvinnes eggleder har blitt hovne og fylt med væske. Egglederen er der et egg blir befruktet av sperm. Det befruktede egget vil deretter reise til livmoren hvor det ville feste seg og utvikle seg til en baby. Med hydrosalpinx, men gjør de væskefylte egglederen blokkerer egg og befruktning ikke forekomme. Tilstanden rammer vanligvis begge egglederne. Årsaker

hydrosalpinx kan noen ganger være forårsaket av bruk av IUDs. En spiral er en intrauterin enhet som brukes for å forhindre graviditet. Tidligere abdominal kirurgi og endometriose, en tilstand hvor uterine vev vokser utenfor livmoren, er forbundet med utvikling av hydrosalpinx. Seksuelt overførbare sykdommer kan også forårsake hydrosalpinx. Bekkeninfeksjon (PID) er den viktigste medvirkende faktor i dannelsen av hydrosalpinx.
Symptomer

hydrosalpinx kan forårsake konstant eller tilbakevendende smerter i magen. En vaginal utflod kan forekomme. For noen kvinner er hydrosalpinx asymptomatiske, betyr at de ikke har noen symptomer. Som hydrosalpinx årsakene ufruktbarhet, er det noen ganger oppdaget bare når en kvinne søker behandling for ufruktbarhet problemer.
Betydning
p Hvis hydrosalpinx har fullstendig blokkert begge egglederne, en kvinne vil ikke kunne bli gravid. Noen ganger egglederne har blitt så skadet av hydrosalpinx, at selv med kirurgi for å åpne egglederne, egget fortsatt ikke kan passere gjennom.
Diagnose

Tre måter eksisterer å diagnostisere hydrosalpinx. Den røntgen prosedyre innebærer å ha en spesiell væske injisert inn i livmoren. Et røntgenbilde er da tatt som kan oppdage flytende posisjon og fremdrift gjennom egglederne. Imidlertid peker American Society for Reproductive Medicine ut at denne testen har 15 prosent falsk-positiv rate som kan føre til feil diagnose. En kirurgisk prosedyre for å detektere hydrosalpinx er mye mer nøyaktig, men det er også invasiv. Prosedyren innebærer passerer en laparoscope gjennom et kirurgisk snitt i buken. Kirurgen kan da visuelt inspisere egglederne. En ultralyd er nyttig for en foreløpig diagnose.
Behandling

kirurgi kan utføres for å re-åpne egglederne. Imidlertid vil rørene ofte lukke igjen. Hvis hydrosalpinx forårsaker kroniske magesmerter, og fruktbarhet er ikke et problem, kirurgi for å fjerne egglederne er anbefalt.
Effects

Ifølge Dr. John David Gordon , MD, klinisk professor i obstetrikk og gynekologi ved The George Washington University, er in-vitro fertilisering ikke så vellykket for kvinner med hydrosalpinx. Egglederne må fjernes før in vitro-fertilisering kan begynne.

helse

· Actos Og Blærekreft har et forhold, og du må få kompensert hvis du har vært …
· Hva er Klasser av reseptbelagte legemidler? 
· Mat for Indigestion 
· Alkalisk Cancer Treatment 
· Hvordan Splint en Fracture i en Emergency 
· Definisjonen av økologisk fotavtrykk 
· Hvordan kvalifisere for Medicare Hjem Helse Care Fordeler 
· Toppen noen psykiske og fysiske fordelene med massasje 
· Hva er årsakene til høyt blodtrykk i de eldre? 
· Magnetic Armbånd og golf er du fortsatt Scared Of Pain?