Kiropraktikk og irritabel tarm syndrom

Personer som lider av irritabel tarm syndrom (IBS) ofte lider av kronisk, vedvarende magesmerter og diaré, og må være veldig forsiktig med hva de svelges. Siden det ikke finnes noen kur for IBS pasienter forsøker å håndtere sine symptomer og se etter effektive behandlinger for å lette deres lidelser. En slik behandling er chiropractic omsorg, ofte oversett fordi det har lenge vært tenkt på som bare en behandling for ryggsmerter. Irritabel tarm syndrom (IBS)

IBS er en lidelse som effekter tykktarmen og betyr, bokstavelig talt, at pasienten har irritert tarm. IBS fører til en stor del av smerte og ubehag, men ikke permanent skade tykktarmen, og heller ikke føre til at det mer alvorlige tilstander som kolon skade eller kreft. For noen mennesker, er IBS mild og kan styres med kosthold og stressmestring. For mange andre, derimot, er tilstanden invalidiserende, noe som gjør det umulig å jobbe eller reise selv korte avstander.
Symptomer på IBS

IBS er preget av kramper, abdominal smerter og oppblåsthet, gass, diaré og forstoppelse. Pasienter som har IBS-relaterte diaré ofte føler et presserende og ukontrollerbare behov for å ha avføring. Mange veksler mellom diaré og forstoppelse. Også noen mennesker opplever at deres symptomer avta i flere måneder, mens andres IBS forverres over tid.

Årsaker til IBS

Ingen vet sikkert hva forårsaker IBS, men det synes å være en sammenheng mellom følsomhet for mat og stress. Personer med mild cøliaki --- en tilstand der pasienten ikke kan fordøye gluten uten å forårsake smerte og skade på tynntarmen --- har lignende symptomer til mennesker med IBS. Det er også en høyere forekomst av IBS i mennesker som lider av depresjon. Mens IBS ikke har en definitiv årsak, har det visse triggere. Disse triggere inkluderer spise store måltider, oppblåsthet fra gass i tykktarmen, visse medisiner, hvete, rug, bygg, sjokolade, melkeprodukter eller alkohol, drikker med koffein (som brus, kaffe og te), og stress, konflikter og emosjonelle opprørt .
Chiropractic Care som en alternativ behandling til IBS
p Det har ikke vært noen studier som beviser kiropraktisk behandling hjelper IBS, men det blir et stadig mer populært alternativ behandling for uorden. Mange kiropraktorer rapportere at spinal manipulasjon har hjulpet sine pasienters IBS symptomer. Kiropraktorbehandlingen er kjent for å ikke bare gjenopprette balansen i kroppen, men også for å redusere stress, som er en av hovedårsakene til IBS symptomene. Mange forsikringsselskaper dekker nå kiropraktisk behandling, så vel.
Hvorfor Chiropractic behandling synes å fungere
p Det antas at manipulere ryggraden kan gi en balanserende effekt på nervene forbundet med tarmkanalen. Ryggmargen huser nervene for magen og hele fordøyelsessystemet. Når nerve forsyning er redusert, må det bli gjenopprettet for at kroppen skal fungere optimalt. Mange kiropraktorer også lære eller anbefale workshops som tar sikte på å hjelpe pasienter utvikle sunne vaner for "drivstoff" kroppene deres og holde dem så balansert og sunt som mulig. Kiropraktikk er også en form for behandling som ikke kommer med bivirkninger, som medisiner som spasmolytika gjøre.

helse

· Slik beskytter Fra Veggedyr 
· Virkningene av inhaling Helium Gas
· Virkningene av ryggmargsbrokk 
· Hjem Utbedring Fat Cleanse 
· Provillus Håravfall Therapy : få tilbake selvtilliten 
· Bivirkninger av HIV Therapy 
· Hvorfor det er viktig å eksfoliere huden 
· Dannelse og ødeleggelse av kollagen under huden 
· Typer Hysterectomy Surgery 
· Hvordan bli kvitt fedme og holde din helse?