MS Eye Symptomer

Multippel sklerose (MS) er en sykdom som påvirker nervefibrene med et mangfold av symptomer. Øyet er berørt i en rekke måter i mange av personer med MS. Optikusnevritt
p Som en av de vanligste øyeproblemer relatert til MS, optikusnevritt (betennelse i synsnerven) forårsaker smerte, tåkesyn, tap av fargesyn, blinde flekker og noen ganger blindhet.

nystagmus

Ufrivillige bevegelser eller krampetrekninger i øyet kalles nystagmus. Disse bevegelsene kan være enten vertikalt eller horisontalt, og er ganske vanlig i MS.
Diplopi (Double Vision)

Når musklene kontrollere bevegelsen av øynene er ikke jevnt koordinert, en person med MS kan utvikle dobbeltsyn, eller dobbelt syn.
Ocular dysmetri

Når en person forsøker å se på noe og øynene overshoot eller undershoot (savner fokusering) et mål objekt, er tilstanden kalles okulær dysmetri og kan være et symptom på MS.
afferente Pupillary Defekt

En afferent pupillen feilen er når eleven ikke utvider seg på passende for mye av lyset som vist i øyet. Dette kan forekomme i mennesker som har hatt optikusnevritt.
Internuclear oftalmoplegi

internuclear oftalmoplegi (INO) oppstår når det ene øyet har ukontrollerte bevegelser mens de andre driver utover. Dette kan være et symptom på MS, men det forekommer også med andre forhold, blant annet HIV-infeksjon og cerebrovaskulære problemer.

helse

· Hvordan lage en journal på en datamaskin 
· Mace: the Dark Age Dødsfall List
· Nevrolog Behandling 
· Hvordan lage Tea Tree Oil Smell Better With Lavendel 
· Hjem rettsmidler for bihulebetennelse 
· Dyspraksi & Writing 
· Crystal Bowl Healing 
· Flott måte å holde Fit hjelp Jumpstilts 
· Hva er kravene for hjem helse hjelpere i Maine? 
· Hvordan kjøpe Skin Care Equipment