Om MS Disease

multippel sklerose, eller MS, er en nevrologisk sykdom som oppstår når immunsystemet angriper det sentrale nervesystemet. Myelin --- som isolerer nervene --- er ødelagt, bryte ned kommunikasjonen mellom hjernen og musklene. Årsak

Mens den eksakte årsaken er ukjent, kan genetiske faktorer som forandringer i immunsystemet og miljøfaktorer, inkludert giftstoffer og infeksjoner, spille en rolle i å utløse MS.

Symptomer

MS-symptomer inkluderer nummenhet eller svakhet i ett eller flere lemmer, dobbelt syn eller prikking.

Komplikasjoner

I noen tilfeller, andre komplikasjoner oppstå hos personer med MS, inkludert muskelkramper, lammelser og epilepsi.
Diagnose

Fordi MS-symptomer kan etterligne andre plager, oppstår diagnose etter utelukker andre mulige forhold. Blodprøver, en Spinal Tap og en MR er vanligvis utføres for å få en nøyaktig oversikt over din fysiske tilstand.
Behandling
p Det finnes ingen kur for MS. Behandling fokuserer på å kontrollere sykdommen progresjon ved håndtering symptomer og sykdom "flares", der du møter nye symptomer eller forverring av gamle. Medisiner er vanligvis foreskrevet og tas regelmessig for livet.
Prognose

MS er ikke dødelig, og de fleste pasientene har en normal eller nær normal levetid. Personer med MS har en høyere selvmordsrate enn de uten, men ifølge University of Maryland Medical Center.

helse

· Hvilke farger er Mosquito Resistant? 
· Instruksjoner for en Vektet Blanket 
· Komme Sunn, ett glass juice om gangen 
· Som virkelig fortjeneste fra Disease 
· Hyppige HIV Symptomer hos kvinner 
· Rotator cuff øvelser etter operasjonen 
· Slik unngår du at reisesyke Når Flying 
· Hvordan Heal med Pendler 
· Trinn i HLR for et lite barn 
· Tidlig Endometriose Symptomer