Hvordan bruke reseptbelagte legemidler for å behandle Muscle Strain

Bruk av reseptbelagte legemidler til behandling av muskel belastning er vanligvis forbeholdt mer alvorlige tilfeller, spesielt de der operasjon kan være nødvendig. Siden en muskelspenninger innebærer selve rive av en muskel fra den sene, kan bruk av et passende muskelavslappende og smertestillende middel være ekstremt effektive for å redusere bevegelse og å øke utvinningsgraden. Du trenger
resept smertestillende og /eller muskelavslappende
Doctor tilsyn
Vis flere instruksjoner
benytter reseptpliktige legemidler til behandling av en Muscle Strain
en

søke medisinsk hjelp for å fastslå alvorlighetsgraden av muskel belastning og hvorvidt reseptbelagte legemidler bør brukes.
2

Rådfør deg med legen om du trenger en kombinasjon av et smertestillende middel og et muskelavslappende middel, eller bare en av de to. Behandlingstilbud, selvfølgelig, vil variere i forhold til graden av muskelspenninger.
3

Bruk et muskelavslappende middel som Soma (****), som er den vanligste legemiddelet brukes til å behandle muskelspenninger. Du kan lære mer om stoffet på DRCNet Drug Library (se Resources nedenfor). Vær oppmerksom på at de fleste muskelavslappende har en rekke bivirkninger, spesielt søvnighet og svimmelhet. Du bør ikke kjøre bil eller bruke tunge maskiner mens du bruker mest muskelavslappende, så sjekk med legen din.
4

Spør om hjelp en ekstra smertestillende eller smertestillende medisiner hvis du er i en mye smerte. Mange leger vil råde deg til å bruke ibuprofen, som kan kjøpes over disk, men sterkere versjoner er tilgjengelig på resept styrke hvis det er nødvendig.
5

Fortsett med alle andre behandlinger, for eksempel kjøleelementer, komprimering og fysisk rehabilitering, mens du bruker reseptbelagte medisiner. Mange pasienter kan være for avhengig av de positive resultatene de får fra medisiner og ikke klarer å holde seg til en mer omfattende behandling plan.
6

Utnytte elektroniske kilder som eMedicine.com for mer informasjon om behandlingstilbud for muskel stammer (se Resources nedenfor).

helse

· Hvordan Cut Gel Caps 
· Hva er behandlinger for leverkreft Med Mets til Colon? 
· Årsaker til Overdreven Depresjon 
· Terbutalin bivirkninger 
· HGH bivirkninger: Bør de bli ignorert Mens On The Quest for ungdom og Fitness 
· Naturopathic behandling av prostatakreft 
· Skulle du prøver et hjem rette for rynker? 
· Slik unngår du at huden mot kreft 
· Adult Attention Deficit Hyperactivity Disorder 
· Hvordan Get Off Zyprexa Drug