Slik Dekorer et massasjerom

En integrert del i å ha et massasjerom er innredningen. Du vil at rommet skal ha en lindrende, beroligende effekt på de som er i rommet. Å gi et rom som følelsen er en ganske enkel oppgave. Her er hvordan du kan dekorere et massasjerom. Instruksjoner
en

male rommet i en kjedelig farge for å gi det en avslappet stemning. Rød, gul og oransje er alle fargene du bør unngå når du male massasjerom. Robin egg blå eller til og med nyanser av grått er noen gode ideer for veggene i massasjerom. Hva kan være "kjedelige" farger for andre rommene er faktisk ganske egnet for et massasjerom.
2

Plasser fargede lysene i rommet. Disse lysene kan både legge til flere farger og lysstyrke til rommet mens du holder den beroligende følelsen av at rommet trenger. Rosa eller blått lys kan anses mens dekorere ditt massasjerom. Hvilke farger du velger vil være avhengig av fargene på veggene i massasjerom. Ikke glem å plassere nyanser i løpet av disse lysene, men som du ikke vil ha en massasje rom for å være altfor lyse.
3

Sett plante, blomster eller potpourri i rommet. Det er et velkjent faktum at ulike dufter kan være beroligende for folk. Hvis du velger blomster eller planter, husk at de ikke bør være for stor. I virkeligheten, bør disse elementene stå som noe mer enn bakgrunnen objekter i ditt massasjerom. Avhengig av størrelsen på rommet, kan en bolle med potpourri være et bedre alternativ.
4

brenne lys i massasjerom. Dette kan være den mest klisjé dekorere tips for en massasje. Det er en grunn til at det er tilfelle. Stearinlys bare gjør folk føler mer avslappet. Enten du brenne duftende stearinlys i rommet ditt eller ikke kan bestemmes av den stemningen du prøver å sette i rommet. Også, hvis du har blomster eller potpourri i rommet, vil unscented stearinlys trolig være veien å gå.
5

Place en løpende fontenen i din massasjerom. Det finnes mange forskjellige typer innendørs fontener å velge mellom basert på det generelle temaet for din massasjerom. Det er også viktig å vurdere størrelsen på massasjerom når du velger en innendørs fontene. Gå til din lokale håndverket butikken for å se et utvalg av innendørs fontener.
6

Sett en liten stereo eller musikkspiller i rommet. Du ønsker ikke å ha store høyttalere i et massasjerom. En enkel to-stereo musikkspiller vil være perfekt for et massasjerom. Husk å spille beroligende musikk, for eksempel glatt jazz i massasjerom.

helse

· Få kvitt strekkmerker Din Ultimate Guide 
· KAB Dental - Salg laboratorieutstyr Dental Lab Supplies 
· Hvordan påvirker Røyking verden? 
· Hva gjør Imitrex? 
· Hvordan redusere Gadolinium Skade 
· Kaffe Scents kan endre menneskelige følelser og atferd 
· Slik unngår du at Scar Tissue Etter Eye Surgery 
· Hvordan leve med eggstokkreft 
· Definisjon av lungetuberkulose 
· Hjem Health Care foreninger