Hva gjør Imitrex?

Ifølge Food and Drug Administration (FDA), "Imitrex brukes for kortvarig behandling av de fleste typer migreneanfall hos voksne. Imitrex brukes ikke til å forebygge migrene, eller redusere antall migreneanfall. " Et annet navn for Imitrex er sumatriptansuksinat, og de fleste migrenepasienter vil fortelle deg det fungerer. Men hva kan de ikke fortelle deg er at det er bivirkninger og advarsler som går sammen med dette stoffet. Effektivitet

Når en migrene oppstår, blodårene i hodet utvider seg. Imitrex gjenoppretter dem til sin opprinnelige størrelse. Det er svært effektive. Ifølge eMedTv.com, 79 prosent av migrenepasienter finne lindring med Imitrex. Dette regnes som en vidundermedisin.
Andre symptomer

I tillegg til å lindre smerter, er Imitrex også effektiv på lysfølsomhet og kvalme som følge migrene. Men for å være effektive Imitrex må tas så snart migrene begynner.

Former for Imitrex

Imitrex kommer i ulike former, inkludert injeksjoner, nese spray og piller. Beslutningen om å ta er mellom legen og deg, basert på dine behov. En av de viktigste tingene å vite om du tar dette stoffet er da å ta det: Tar det umiddelbart ved utbruddet av en migrene er viktig
grunner til å unngå Imitrex
Imitrex kanskje ikke for deg. Hvis du har angina, en allergisk reaksjon på sumatriptan, problemer med sirkulasjon av blodet, en historie med slag eller hjerteinfarkt, eller høyt blodtrykk, vil du vanligvis ikke bli foreskrevet Imitrex fordi det kan ha alvorlige effekter på hjertet.

Warning
p Hvis du tar legemidler som behandler depresjon bør du ikke ta Imitrex. Ifølge FDA, kan blande de to lagene forårsake en livstruende tilstand kalt serotoninsyndrom. Noen av symptomene på serotonergt syndrom er rastløshet, kvalme og en plutselig endring i blodtrykket. FDA nettstedet har en fullstendig liste over symptomer.

helse

· Virus Versus bakterier En ny måte å Stamp Out Hospital Superbugs 
· Hvordan å identifisere noen spesifikk dokumentasjon standarder for JCAHO 
· Autisme tegn hos voksne 
· Hva er bivirkningene av Depo-Testerone injeksjoner for menn? 
· Fysiologiske og ernæringsmessige aspekter ved ADHD 
· Fordelene med Folding Specs 
· Hvordan øke blodsirkulasjonen til Face 
· Fakta og statistikk av Teenage Røyking 
· Sun Protection For Yard Work 
· Hva er behandlingen for Lupus leddgikt?