Hvordan bli kvitt en skulder Ache

Skuldersmerter kan bringes videre av stress, inaktivitet eller for mye fysisk aktivitet. Uansett hvorfor du opplever skulder smerter, er det ting du kan gjøre for å minimere ubehag mens skulderen din helbreder. Instruksjoner
en

Ta en varm dusj. La det varme vannet strømme ned på skulderen din, og slipper stress og lindre smerten du føler.
2

Ice din skulder å bidra til å redusere hevelse og betennelse. Mens varmen er beroligende, er isen også gunstig i små doser, og kan brukes i rotasjon med varme for maksimal lindring og raskere tilheling.
3

Sakte strekke skulderen. Bare strekke så langt det er behagelig, ikke presse deg selv til du er i smerte. Du bare ønsker å varme opp muskler, ikke forverre skaden.
4

Ta en smertestillende. Diskuter dine medisiner med legen din på forhånd, så er det smertestillende midler som ikke bør kombineres med spesifikke forhold. Imidlertid vil en over-the-counter smertestillende hjelpe deg å takle når du helbrede.
5

Bruk varme patcher å berolige skulderen din i timevis. Dette er spesielt effektiv for de gangene du må være i ro, som når du sitter ved skrivebordet på jobben. Heat patcher holder seg til huden din og gir dyp varme i timevis for å berolige skuldersmerter unna.
6

Hold en dagbok over din skulder smerter. Posten om følelsen du føler er skyting, brennende eller bankende, og hvor lenge du har opplevd skuldersmerter. Hvis smertene vedvarer i flere dager og du er ikke bedre, se en lege.

helse

· Cancer Diett under stråling behandlinger 
· Hvem er gjenstand for en OSHA inspeksjon? 
· Hvordan forberede for NCLEX
· Forstå Progesteron Infertilitet Og alternativene for Conception 
· Tidlige symptomer på RA likhet med gikt 
· Skadelige bivirkninger av astmainhalatorer 
· Naturopathic behandling for Migrene 
· Hvor å Feilfri en slitasje 
· Snorking: More Than A Laughing Matter 
· Hjerte arytmi Symptomer hos kvinner