Førstehjelp - Heat Vs. Cold Packs

I tilfeller av såre og hovne muskler og ledd, de vanligste førstehjelp rettsmidler tendens til å være bruk av varme og kalde omslag. Begge er essensielle delene av førstehjelpsutstyr. Det er imidlertid viktig å vite når det er best å bruke varme og når man skal bruke kaldt. Visse skader svare bedre til hver av de metoder, og andre skader reagerer best på alternerende mellom varme og kulde. Typer

Kjøleelementer kan gjøres med is samlet i en container, pakker av frosne erter (lett formes den elendige kroppsdel), pre-laget kjemiske kalde omslag og is bad. Varmen kan komme fra elektrisk oppvarming pads, kjemiske varmt pakker, varmt vann i bad eller flasker og deep-varme kremer.
Hensyn

Selv smertefulle skader kan gjøre at du ønsker å bruke ekstrem varme og kulde, er det best å bruke pakker med mer moderate temperaturer. Uansett hvilken metode du bruker, sørg for at du behandler den underliggende skaden med andre førstehjelp, ikke bare smerte.
Funksjon

Is og kalde omslag brukes til å redusere hevelse i muskler og ledd, og de kan også ha effekt av lammende smerte. Varme brukes til en skade gjør at blodkarene til å utvide seg og kan lindre muskelkramper.
Time Frame

Ice skal brukes til en skade så snart etter den innledende problem som mulig, forutsatt at huden ikke er brutt. Varmen bør ikke brukes for en ny skade, spesielt dersom det er blødning, som det vil gjøre blødningen verre. Når is og varme brukes sammen, veksle mellom dem hvert 20. minutt eller så, eller når huden blir litt rosa.
Fordeler

Vekslende is og varme kan hjelpe slappe muskler, noe som resulterer i store fordeler på kort sikt. Ice har fortsatt bruk på lang sikt, med kaldt nyttig for å lindre smerte og hevelse i forbindelse med anstrengelse og rehabilitering.
Warning

Verken varme eller kulde er effektive i behandle de underliggende skader, bare symptomene. Spesielt i tilfellet av varme, må den skadete person til å være forsiktig for ikke å brenne huden. Verken varme eller kulde bør brukes i mer enn 20 eller 30 minutter, så det er ingen ytterligere nytte og begge kan skade huden ved langvarig eksponering.

helse

· Hva er ulempene ved å bruke en Waterpik ? 
· Fordeler med kosmetisk kirurgi 
· De ekstra fordeler med å bruke HeightGrowth 
· Hypofysetumor Prevention & Cures 
· Hvordan behandle koronarsykdom 
· Psychoeducation for angstlidelser 
· Slik unngår du at Fifth Disease 
· Sorg Resources 
· Egenskapene til Crystals 
· Hva er symptomene på binyrene Problemer?