Hvordan leve med RSD

Reflex Sympatisk dystrofi (RSD) er en dårlig forstått, progressiv nevrologisk tilstand. Det er preget av brennende eller stikkende smerte, hevelse så alvorlig at det kan føre til infeksjon og selv amputasjon, overdreven svetting og følsomhet for berøring. RSD, som også kalles komplekst regionalt smertesyndrom, ofte begynner med en skade, slik som et brukket ben, men det kan også bli innledet av en mindre skade, for eksempel en forstuing, eller i noen tilfeller ingen skade i det hele tatt. Behandling er begrenset til symptomlindring og psykologisk støtte. Instruksjoner
en

Lær tålmodighet. Diagnose kan være en vanskelig og langvarig prosess som krever utallige tester og flere spesialister.
2

sammen et tverrfaglig medisinsk team for å hjelpe deg med alle aspekter av RSD. Konsultasjoner med en nevrolog, orthopedist, indremedisiner, smerte spesialist og psykolog vil bidra til at alle dine symptomer er adressert.
3

Aksepter at du vil mest sannsynlig trenger å prøve flere forskjellige smertebehandling teknikker før du finner en som er effektiv. Smertelindring avhenger av hvilken type smerte du opplever og kan variere fra ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen eller paracetamol for nerve blokker, opioider eller kirurgi for å avbryte nerve aktivitet i det berørte området.
4

Ta med fysioterapi i behandlingsregime. Fysioterapi vil bidra til å opprettholde omfanget av bevegelse i berørte lemmer.
5

Husk å ta vare på din mentale helse. Selv om de fysiske symptomer på RSD er den mest umiddelbare og åpenbare, tar tilstanden en toll på deg følelsesmessig. Personer med RSD ofte bli deprimert og innesluttet på grunn av kroniske smerter og en manglende evne til å ta del i aktiviteter.
6

nå ut til andre som forstår din tilstand ved å bli en RSD støttegruppe. Dele dine følelser og utfordringer med andre lider og høre deres erfaringer og forslag vil hjelpe deg å lære å akseptere og leve med tilstanden din.

helse

· Vet hvem som kan få Breast Friinntekt Surgery! 
· Hvordan du kan bli 2 til 3 Inches Taller Naturligvis 
· Hva er de negative bivirkninger av Trazodone? 
· Avansert Mesothelioma Symptomer 
· Hvordan å være optimistisk 
· Ønsker du å lære å regrow håret? Jeg vil vise deg hva du skal se etter 
· Hvordan få den billigste Meds Online 
· Bivirkninger av Efavirenz 
· Stroke Assessment Sertifisering 
· Kaldt og influensa symptomer under graviditet