Prikking og nummenhet i hender og Fingers

Når du har nummenhet eller prikking i hender og fingre, har du tap sensasjon på grunn av en medisinsk problem. Det er mulig å ha andre symptomer ledsage nummenhet og kribling, inkludert smerte, brennende eller svakhet. Nummenhet og prikking i hender og fingre i visse situasjoner kan være et tegn på en livstruende tilstand. Årsaker

I de fleste tilfeller er nummenhet og prikking i hender og fingre forårsaket av en komprimert nerve. Den komprimerte nerve kan blokkere følelser følte i arm, hånd og fingre. Hvis nerve blir irritert, kan det også føre til en person til å føle nummenhet i ekstremiteter.
Diagnose

Legen vil sannsynligvis ha deg gå gjennom flere tester hvis du kontinuerlig klage av hånden og fingeren nummenhet. Legen kan utføre en nevrologisk undersøkelse for å fastslå graden av sensitivitet i området. Røntgenbilder kan bestilles dersom en skade er den mistenkte årsaken til tilstanden. Electromiography er en test benyttet for å bestemme eventuelle tegn på nerveskade. Blodprøver er også sannsynlig å bli bestilt.

Medisinske forhold

Noen mulige årsaker til nummenhet og prikking i hender og fingre inkluderer alkoholisme, carpal tunnel syndrom, diabetes, lyme sykdom, hjerneslag, syfilis, perifer nevropati, HIV, Raynauds sykdom og ryggmargsskader. Fordi det er mange årsaker til nummenhet og prikking i hender og fingre, vil en lege må vurdere andre symptomer å finne ut hvorfor du opplever dette symptomet.
Hensyn
< p> I noen tilfeller kan mindre alvorlige grunner føre en person til å oppleve nummenhet og prikking i armer og fingre. For eksempel kan tunge vesker og lommebøker legge press på nervene i armen og forårsake komprimering. Også, hvis du har hendene over hodet for en lengre tidsperiode, kan det føre til prikking fordi du ikke får nok blod til området. Eksponering for kulde kan også forårsake denne tilstanden, siden arteries kan begrense løpet av denne tiden og begrense blodtilførselen til området.
Warning

Du bør fortsette til legevakten hvis du har visse symptomer sammen med nummenhet og kribling. Disse symptomene omfatter nummenhet kommer plutselig eller strekker seg opp hele armen. Forvirring, alvorlig hodepine og lammelser er andre symptomer som kan oppstå med hånden nummenhet og prikking som blir betraktet som en medisinsk nødsituasjon.

helse

· Vil en Bad Dynamo Årsak motorstøy i en radio? 
· Slik kommer That Six Pack Abs Look: Total Body Økter 
· Nervøse kolitt Symptomer 
· Hvordan Slå opp en HCPCS 
· Koronar sykdommer 
· Hvordan Definer Hodgkins Disease 
· Hva Pieces Of P90X Utstyr Trenger du å få best mulig resultat 
· Etiske problemstillinger i Managed Health Care 
· Donasjon Pickup Services 
· Hva er behandlingen for sklerodermi?