HCG Shot Side Effects

HCG, også kjent som human chorionic gonadotropin, er vanligvis injiseres under huden eller i en muskel. Det er ofte brukt i forbindelse med en fruktbarhet medikament, slik som Femara eller Clomid, for å oppmuntre eggløsning i sterilitet pasienter. HCG kan også brukes til å hjelpe til med vekttap. Som ved de fleste behandlinger, er det flere ulemper ved å bruke skudd. Flere svangerskap

Når blir brukt til å behandle ufruktbarhet, HCG kan øke sjansen for å bli gravid med tvillinger, trillinger, firlinger eller enda flere babyer.
Ovarian hyperstimuleringssyndrom

Ovarian hyperstimuleringssyndrom, eller HSS, er en av de mest alvorlige bivirkninger til en HCG skudd. Eggstokkene blir overstimulert med follikler, som kan saken alvorlig bekkenløsning, magesmerter, hevelse, kvalme og oppkast, og kortpustethet.

Digestive bivirkninger

HCG (samt OHSS) kan føre til kvalme, oppkast, diaré og nedsatt vannlating.
tidlig pubertet Onset

For unge gutter som bruker HCG skudd, er det en risiko at det kan utløse en tidlig debut av pubertet. Symptomer på dette er hårvekst, kviser, svette og en dypere stemme.
Blodpropp

HCG skudd kan forårsake blodpropp, som kan være livstruende. Hvis du opplever noen av følgende symptomer, ringe legen din umiddelbart - ekstrem svimmelhet, hodepine, smerter, forvirring, nummenhet eller prikking i armer eller ben
Other Side Effects
<. br>

Andre bivirkninger av HCG skudd er vann vektøkning, hodepine, depresjon, irritabilitet, ømme bryster og hevelse på injeksjonsstedet.

helse

· Hva er den beste Tannkrem å bruke? 
· Tegn og symptomer på høye nivåer av kortisol 
· Teeth Whitening: Hvordan bleke tennene på mindre enn et minutt Gjennom hjemme T…
· Eyebobs Reading Glasses 
· Nyre Stone Pain Relief Rapporter 
· Hvordan berolige en Steam Burn 
· Kjønnsforskjeller i Attention Deficit Hyperactivity Disorder 
· 5 nøkler til en sunn kropp Detox Og Cleansing 
· Hvordan Bill Medicare for Lab Work 
· Hvordan hjelpe den hevelse etter et Tattoo