Tamoxifen brukes til å forebygge osteoporose

Osteoporose er en sykdom som forårsaker bein å bli skjør, noe som øker risikoen for brudd og pauser. Osteoporose kan fremgang smertefritt og føre til brudd i hofter, håndledd og ryggrad. Både forebygging og tidlig oppdagelse av osteoporose kan redusere sannsynligheten for beinbrudd. Tamoxifen er en medisin som brukes for å forebygge og behandle osteoporose. Tamoxifen

Tamoxifen er en reseptbelagte medisiner som blokkerer handlingene til østrogen. Østrogen er et kvinnelig hormon som spiller en rolle i seksuell utvikling og bryst vekst. Tamoxifen er primært brukes til å behandle brystkreft svulster og for å forhindre at enkelte typer brystkreft. Kvinner som har høy risiko for brystkreft er kandidater for tamoksifen. Tamoxifen brukes også til å redusere risikoen for osteoporose.
Forebygge osteoporose med Tamoxifen

Selv om de nasjonale Osteoporose Foundation rapporterer at tamoxifen er et medikament som kan føre til tap av beinmasse, både Mayo Clinic og National Cancer Institute (se Ressurser) rapporterer at tamoxifen østrogen-lignende egenskaper reduserer risikoen for bein pausene, spesielt hos kvinner som er over 50 år.

Tamoxifen virker ved å blokkere effekten østrogen har på brystkreft celler. Mens effekten av østrogen kan blokkeres i brystkreft celler, skje østrogen-lignende effekter gjør andre steder i kroppen, inkludert bein.

Vanlige bivirkninger kan være hetetokter, bein eller tumor smerter, tretthet, kvalme, forstoppelse, hodepine, depresjon og humørsvingninger. Tamoxifen er østrogen-lignende effekter kan også sette deg på en økt risiko for blodpropp, endometrial kreft og slag, så det er viktig å diskutere hele sykehistorie med legen din.


helse

· Hvordan alkoholisme påvirker en familie 
· Tenåringer med Crohns sykdom 
· Hvordan velge en medisinsk behandling for smertefulle ledd 
· Hvordan lage en Infinity Walk 
· Bronkitt behandlinger og Naturlig Middel for bronkitt 
· Uniform Terminologi i medisinsk praksis 
· Hvordan sigaretter påvirker miljøet 
· Juridiske måter å forbedre dine sportslige prestasjoner 
· Hvordan lage Cinnamon Hånddesinfiserende 
· Idrettsutøvere Foot Cure Transform Gul Nails Into Sunn Nails