Hvordan å lindre smerten av en klemt hoftenervene

The isjias refererer til klyngen av nerver i korsryggen som gren nedover baken og beina . Hvis en av disse nervene blir klemt, kan det føre til lammelser og smerter som starter i ryggen og stråler nedover ett eller begge ben. Denne tilstanden er ofte forårsaket av å stå i lange perioder av gangen eller bevegelser som forårsaker bøye i ryggraden. Graviditet er også en vanlig skyldige for sciatic smerte og kan selv somle i flere måneder etter levering . En klem isjiasnerven er årsaken sjelden for profesjonell medisinsk behandling og de fleste symptomene kan bli avløst av hjem rettsmidler og tid. Instruksjoner
en

komme i bevegelse. Ta korte turer som du er i stand til. Som smerten avtar , øker mengden vandre .
2

Legg deg ned . Sitter er spesielt hardt på isjiasnerven , mens du ligger nede strekker ryggmargen , og bringer lindring . Alternere din vandre med perioder med liggende så flat som mulig samtidig som den er komfortabel.
3

smerte kontroll medisiner som Tylenol . For hjelp med hevelse , ta en anti - inflammatorisk som Ibuprofen .
4

Treat med varme. Selv om det er ingen avgjørende medisinske bevis på at varmebehandling er effektive, noen lider finne det nyttig og beroligende . Ta et varmt bad eller behandle problemet med en varmepute sett på medium i 15 til 20 minutter hver to til tre timer .

helse

· Bruker for Black Walnut frø 
· Hvordan ha en Mageplastikk Under en Hysterectomy 
· Hvor kommer Østrogen fra? 
· Poway Personal Trainer du vil bli Fit Snart 
· Alzheimers sykdom og episodisk minne 
· Typer av kreft i skjoldbruskkjertelen Forklart 
· Back Pain | Behandling og urtemedisiner For Back Muscle Pain 
· Hvordan identifisere en Ixodes Texanus Tick 
· Hvordan få Lap Band Surgery 
· Hvordan Allergi Test for Tatoveringer