Gallestein Pain Relief

Gallestein er harde gjenstander som utvikler seg i galleblæren. Selv om det er en vanlig tilstand, noen mennesker er uvitende om de lider av det fordi gallestein sjelden gi symptomer. Imidlertid kan gallestein bli smertefullt, og i slike tilfeller vil du trenge behandling. Medisiner

Smerte er et vanlig symptom av gallestein, og det kan forekomme i øvre høyre del av magen, ryggen og skulderen. Ubehag oppstår vanligvis brått, og det kan vare i minutter eller timer. For å stoppe gallestein smerter, leger vanligvis foreskrive medisiner utviklet for å løse opp stein. Disse muntlige medisiner er effektive i det lange løp, men dessverre de ikke gir umiddelbar lindring, som det kan ta flere måneder å løse opp en gallestein.
Kirurgi

Kirurgi er en annen vanlig middel, hvor en kirurg fjerner galleblæren for å stoppe smerte og hindre gjentakelse av gallestein. Operasjonen er trygg og et godt alternativ, som galleblæren er ikke en nødvendig organ. Selv om fjerning av galleblæren ikke svekker fordøyelsen, kan bivirkningene er diaré og sporadiske magesmerter.

Livsstilsendringer

Selv om mindre saker av gallestein sjelden forårsake smerte eller ubehag, kan komplikasjoner utvikle, der lider begynne å oppleve plutselige intense smerter. Men det finnes måter å unngå dette ubehaget. For det første spiser minst tre faste måltider om dagen, hoppe over måltider og underernæring bidra til utvikling av gallestein og kan forverre eksisterende steiner. I tillegg kan minst 90 minutter fysisk aktivitet per uke og redusere kroppsvekten stoppe utviklingen av gallestein og forhindre komplikasjoner som smerte.

helse

· I hvilke deler av verden er det Helvetesild Virus funnet? 
· Doxycycline og urinveisinfeksjoner 
· Plantar fasciitis Pain Relief 
· Hvordan dele medisinsk informasjon Blant Fagfolk 
· Opprettholde god oral helse er ikke mer en kostbar avtale 
· Beste metode for å miste vekt 
· Er Ultrasonic fettsuging A Great preferanse? 
· Ideer for Bedside Reports for sykepleiere i et sykehus 
· Colon Cleanser Supplements, Kolon Rensing Techniques 
· Hvordan bruke Pacing med LIFEPAK 12