Toksiske effekter av kortisol

Kortisol er en aktuell syntetisk steroid som brukes som en krem ​​eller salve for å behandle hudsykdommer som alvorlig kløe, utslett og hevelser. Bivirkninger av kortisol bruk er avhengig av mengden av huden dekket av salve og den generelle helsen til den enkelte, og inkluderer alvorlige hudreaksjoner, komplikasjoner med eksisterende kroniske sykdommer og interaksjoner med andre medisiner, som kan være livstruende. Vurdere disse fakta fra Drugs.com om virkningene av kortisol medisinering. Skin

Kortisol kan forårsake toksiske effekter på huden som alvorlige blemmer som inneholder blod eller puss, infeksjon i hårsekkene og utvikling av lesjoner på huden.
infeksjoner

Folk som har pågående hudinfeksjoner kan oppleve forverring av sine symptomer ved å ta kortisol, noe som kan resultere i livstruende komplikasjoner.
Vision

Kortisol kan føre til alvorlige øyeinfeksjoner og fremme utviklingen av øyesykdommer som glaukom og katarakt.
Blood Pressure

En plutselig, uventet økning i blodtrykket er en effekt av kortisol som kan føre til alvorlige komplikasjoner i hjerte, som kan være livstruende.
Diabetes Komplikasjoner

hjelp kortisol i en lang periode tid kan føre til personer med type 2 diabetes å ha en ukontrollerbar økning i blodsukkeret i blodet og urin, som er giftig for kroppen.
Tuberkulose Komplikasjoner

folk som har aktiv tuberkulose infeksjoner kan bli sykere hvis du bruker kortisol, og folk med inaktive infeksjoner kan oppleve en reaktivering av sykdommen.
Drug Interactions

Kortisol samhandler med andre medisiner som barbituates brukes for behandling av beslag, som fenobarbital og antikoagulantia brukes for hjerte, slik som warfarin, som kan føre til livstruende komplikasjoner.

helse

· Helse Spørsmål Vs. Medisinske spørsmål 
· Addiction Recovery Information 
· Hva er årsaken Pins & Needles i Fingers og Toes? 
· Hvordan justere en rullator 
· Hvordan finne Peanut-Free Bursdag Godbiter for skole 
· Tips for å få barnet ditt Stopp tisse i sengen 
· Hvordan identifisere Breast Klump Sted 
· Om Infant Forkjølelse 
· Hvilke sykdommer må Kroppslus Carry? 
· Hvorfor Er den asiatiske Cobra farlig?