Klonopin fakta

Klonopin er en type stoff som brukes i behandling av panikklidelse og de med tidligere krampeanfall. Stoffet er også kjent under navnet Clonzaepam, som er generisk form av medisinen. Drug Gruppe

Klonopin tilhører stoffet gruppe kjent som benzodiazepiner, som inkluderer Ativan, Librium, Xanax og Tranxene.
Anbefalinger

de som tar andre former for benzodiazepiner anbefales ikke å ta Klonopin. Leger anbefaler også at de med leversykdom eller de som er gravide også bør ikke ta medisiner.

Graviditet

Kvinner som er på medisinering bør informere legen med en gang når de blir gravide. Medisinen kan føre til problemer for fosteret, men det er også farlig å slutte å ta medisinen med en gang.
Warning

Klonopin samhandler med alkohol og kan forverre effekten av alkohol. Det anbefales at de som tar medisinen ikke drikke alkohol eller noe med alkohol i den.
Nyfødte

Mødre som tar Klonopin mens gravide kan oppleve problemer med sine nyfødte. Barnet kan oppleve problemer med å puste eller har problemer med matingen.
Bivirkninger

Bivirkninger forbundet med å ta medisinen er svimmelhet, muskelsmerter, oppkast, diaré og magekramper . Noen pasienter har problemer med hukommelsen deres.

helse

· Om Revmatisme Symptomer 
· Lap Band Bivirkninger: Håravfall 
· Rapid Vekttap kan du unngå alle de potensielle problemene? 
· White Willow Bark for Fibromyalgi Muscle Pain 
· Hvordan infiserer bakterier gjøre? 
· Hva Er Lesser saphenavene? 
· Være i vet om medisinsk Scrubs 
· Tegn på noen Choking 
· Hvordan finne HLR Training Information 
· Inkluderende Veiledning til hagearbeid