Hvordan infiserer bakterier gjøre?

Bakterier er en av seks typer mikroorganismer som kan sees bare med et mikroskop. De fleste bakterier er gunstig for menneskers helse og kroppslige prosesser, og mindre enn 1 prosent av mikrober er anslått til å være sykdomsfremkallende eller sykdomsfremkallende. Bakterier er klassifisert etter sin form, og de tre vanligste typene er basiller, for "stang-formet"; cocci, for "dot-formet"; ". Spiral-formet" og spirilla, for Bakterier infisere mennesker gjennom prosessen kjent som en kjede av infeksjon. Chain of Infeksjon Process

epidemiologiske kjede av infeksjon beskriver infeksjonen prosessen og inneholder fire grunnleggende komponenter (se diagram under Referanser): sykdomsfremkallende agenter, [sykdomsfremkallende] reservoaret eller kilde, er modusen for overføring, og verten (mottakelig). Patogenet bor på et sted som gjør at det å leve, kalt reservoaret eller kilde. Mange forskjellige typer miljøer kan være reservoarer, for eksempel en sump eller et dyr som en gnager eller katt. For eksempel under forferdelige byllepest i det fjortende århundre, var magasinfyllingen rotte befolkningen som tjente som et hjem for loppene bærer bakterien. Den transmisjonsmetode er hvordan bakteriene kommer inn i verten, som i dette tilfellet er en menneskekropp. Berøre noen som er smittet er et eksempel på direkte kontakt overføring. Berøre en nonliving objekt (fomite) som fortsatt inneholder patogen, for eksempel leker som har blitt sneezed på og ikke rengjort eller delt drikking kopper, er en indirekte hjelp av overføring. Vektor modus for overføring innebærer å bli bitt av en infisert insekt eller dyr, for eksempel en mygg. Målet er for sykdomsfremkallende bakterier å finne en måte å gå inn i vertens kropp, kanskje gjennom et sår, riper eller liten punktering i huden. Naturlig oppføring ruter også finnes i form av åpninger eller åpninger i menneskekroppen.
First Response

Ifølge Tamparo og Lewis, er en infeksjon invasjonen og multiplikasjon av patogene mikroorganismer som bakterier i kroppen. Når dette skjer, oppstår kroppens første beskyttende respons - den inflammatoriske respons. Betennelse med karakteristisk rødhet, hevelse og varme, begynner på det sted hvor bakteriene invadert gjennom en åpning i huden. Hvite blodlegemene som kalles fagocytter nærmer stedet og prøver å sluke eller fordøye antigen (eller utenlandsk agent, bakterier) av prosessen med fagocytose. Deretter sparker immunforsvaret på med en B-celle immunrespons som involverer antistoffer samt en T-celle eller celle-mediert immunitet.

helse

· Consumerinjurylawyers: Accutane Advokater: Accutane søksmål 
· Hvordan å lage min egen Gravstein 
· Antibiotika for behandling av akne 
· Hvordan behandle Hypotyreose Naturligvis 
· Hvordan kan ansatte Redusere arbeidsplassen skader i konstruksjon? 
· Definer ANSI 75 Steel Toe 
· Kunne Insomnia faktisk koste deg penger? Det sannsynligvis er allerede, og du ik…
· Hvordan Stopp Facebook fra oppslaget News Feed innlegg fra Wall
· Tegn og symptomer på sen debut Gruppe B streptokokk infeksjon hos barn 
· The Art of Self Healing