Slik håndterer Dyshidrotic Eksem

Dyshidrotic eksem er en form for eksem finnes hovedsakelig på hendene, på og mellom fingrene, og noen ganger på føttene. Det ser ut som små, væskefylte nupper. Det kan bli veldig rød og litt hoven. Det er utrolig kløende og kan også være smertefullt. Årsaken til dyshidrotic eksem er ukjent. Det er imidlertid noen kjente irriterende stoffer som vann. Komme dyshidrotic eksem under kontroll kan være vanskelig, men det er noen enkle måter å håndtere det. Du trenger
Gummi Rengjøring Hansker
Alcohol-Free håndsåpe
Tykk, Alcohol-Free Hand Cream
Petroleum Jelly Cream
pustende arbeidshansker
Vis flere instruksjoner
Slik håndterer Dyshidrotic Eksem
en

Hold hendene så tørre som mulig. Hvis du har en jobb som krever hendene til å være i vann, bruk hansker. Hvis du bruker jobb-type hansker på jobben som gjør hendene svett hele dagen, ta dem av så ofte som mulig.
2

Ikke bruk produkter på hendene som inneholder alkohol. De fleste hånd sanitizers, hånd desinfiserende lotion, håndkrem, håndsåpe, og nesten all såpe funnet i offentlige toalettene inneholder alkohol. Disse produktene over-tørr hud og alkohol vil ytterligere irritere dyshidrotic eksem.
3

Unngå falske negler. Kjemikaliene som manicurists bruker kan være svært irriterende og kan forverre dyshidrotic eksem. For noen, selv neglelakk og neglelakkfjerner vil irritere den. For andre kan det være utholdelig når eksemet er ikke i en blusse opp.
4

Bruk hansker hvis du må håndtere kjemikalier. Rengjøringsmidler, hårfarge, maling tynnere og andre lignende produkter vil irritere dyshidrotic eksem. En god regel er at hvis du må håndtere noe som kan være irriterende for noens hud eller øyne -. Bruk hansker
5

Bruk en tykk, alkohol-fri håndkrem. I ekstra tørt vær eller under en blusse opp selv om du kan bruke vaselin krem.

helse

· Hva er Cantron ? 
· Akupunktur for inguinal brokk behandling 
· Kidney Cancer Therapy 
· SSI Disability arbeidsreglement i Michigan 
· The Mercury Cure for syfilis 
· Finne Affordable Health Insurance For Georgia Beboere 
· Risikofaktorer for hjertesvikt fra High Output
· Bruk Irvine Boot Camp for et sunt ny livsstil! 
· Hvordan å holde Spirit Up 
· Operasjonsrom Etikette