Hvordan å lindre sprukken hud

Når huden begynner å se ut som marmor, med sprekker og alt, er det på tide å legge til noen nødvendig fuktighet. Heldigvis er det ikke din feil at huden din ligner gamle skinn. Lav fuktighet, tørking klimaanlegg og alder alle bidra til tørr, sprukken hud du har nå. Her er noen nyttige tips for å helbrede sprukken hud og gjør det glød. Du trenger
Lotion
Kakaosmør
Emu olje
Vitamin supplement
Vis flere instruksjoner
en

holde det tørt. Overdreven vask kan fjerne hudens naturlige olje. Gang at lag olje er borte, vil hudens fuktighet fordamper raskt.
2

Glatt den på. Når huden kommer i kontakt med fuktighet, legge et lag av beskyttelse. Kremer kan berolige og fukte. Spredt på et lag med vaselin før du går til sengs og tørk den av i morgen. Grab en bar av kakaosmør, kakao smør, og glatt det på hele. Kakaosmør fukter at tørr, sprukken hud og lukter deilig på samme tid, pluss kakaosmør har helbredende egenskaper.
3

Oil huden ned. Emu olje er en god fuktighetskrem, spesielt hvis huden er sprukket og blødning. Emu oljen trenger gjennom flere lag av huden og har utrolige helbredende evner. Den kan brukes på sart hud i ansiktet og på hele kroppen. Det soaks i helt og ikke etterlater en fet film på huden din. Flere dager med oljing huden din vil gi fantastiske resultater.
4

Hold ut av solen. Sollys kan tørke ut huden din raskt og hjelpe alder det. Bruk en solkrem når du planlegger å være ute, og investere i mineral makeup som har en naturlig solfaktor.
5

Beskytt deg selv. Leger dekke alle tilgjengelige tomme for å holde bakteriene i sjakk, ta lærdom fra dem og dekke opp. Mange ganger sprukken hud kan bli irritert av kontakt med gjenstander i hjemmet eller på jobben. Avisen blekk, rengjøring forsyninger, hund dander og selv pollen kan forverre allerede sprukken hud.
6

Spis rikelig med matvarer som gir næring til huden. Drikk rikelig med vann og få protein fra magre meieriprodukter og kjøtt. Ta en god mineral og vitamintilskudd, en som har vitamin B, E, betakaroten og noen sink.

helse

· Hvordan å bleke tennene dine hvis noen er Fake 
· Teeth Whitening Forbedrer utseende og tillit 
· Begynnelsen på AIDS Epidemic
· Hvordan bruke kamille i en Komprimer 
· Hvordan å holde fokus med ADHD 
· Fordeler med hyperbar oksygenbehandling 
· Ser Taller Uten Shoe Heiser 
· Hvordan få hjelp for ADHD Med ODD 
· Forklar Kolesterol Numbers 
· Hvordan diagnostisere støv midd allergi