Fordeler med hyperbar oksygenbehandling

hyperbar oksygenbehandling (HBOT) er gjort i et trykkammer. Den er mest brukt av dykkere til å behandle luft embolisms (luftbobler i blodet) etter et dykk. Mange av kamrene er plassert i populære dykking områder for denne svært grunn. Som det medisinske miljøet studerer denne behandlingen, er de å finne andre sykdommer kan også ha nytte av oksygenmetning. Noen områder av kroppen som vanligvis ikke får mye oksygen eller har blitt oksygen-belastede kan dra nytte av HBOT. Hva er det?

HBOT er en medisinsk behandling brukes inne i en hyperbar kammer. Kammeret selv blir pumpet fullt av 100% oksygen ved en atmosfærisk hastighet som er høyere enn normalt atmosfærisk trykk. Den atmosfæriske trykket økes og kontrollert av en lege eller utdannet tekniker til å være omtrent to og en halv ganger større enn normalt atmosfærisk trykk. Det er ansett som et inhalasjonsterapi og brukes til et bredt utvalg av behandlinger, spesielt luft embolisms.
Hvordan virker det?

Normalt oksygen beveger seg gjennom kroppen bare ved hjelp av de røde blodcellene. Med HBOT, blir oksygen presset inn i alle kroppens væske - i plasma, lymfe, sentralnervesystem væsker, samt ben og ligamenter - hvor blodstrømmen er mangelfull. Mangel på blodtilførsel til skulder og kne skader kan gjøre dem vanskeligere å helbrede. Ved å bruke HBOT, kan ekstra oksygen nå de skadede områdene og bistå vev og kroppen til å gro raskere. Økt oksygen forbedrer evnen til hvite blodlegemer til å drepe bakterier, reduserer betennelse og lar nye blodkar for å vokse raskere i de berørte områdene. Det er enkelt, ikke-invasiv og forbedrer livskvaliteten hvis standard medisin ikke virker.
Fordeler

De fleste har bare hørt om å bruke en hyperbar kammer for de "svinger", et annet navn for sykdom forårsaket av en luft emboli. Men mange andre tilstander som hjerneslag, cerebral parese, hodeskader og kronisk tretthet har alle dratt nytte av HBOT. Macula degenerasjon har også blitt lindret, som har en sykdom forbundet med oksygenmangel. Helbredelse av enkelte områder av kroppen kan ikke finne sted uten passende oksygennivå i vevet. Sykdommer eller skader ofte somle på mobilnettet eller vev nivå, og dermed tar lenger tid å helbrede. I mange tilfeller, for eksempel med sirkulasjons problemer eller nonhealing sår, kan tilstrekkelig oksygennivå ikke nå det skadede området for å helbrede naturlig. Hyperbar oksygenbehandling gir dette ekstra oksygen naturlig og med minimale bivirkninger.
Stem Cell Øker

HBOT bistår dine egne stamceller til å regenerere skadet vev, som er avgjørende for akselerert healing. Disse progenitor stamceller (må ikke forveksles med embryonale stamceller) er avgjørende for reparasjon av skadet vev og organer. Som svar til skade, stamceller flytte ut av benmargen til de skadde områder, hvor de skiller inn i spesialiserte celler som er viktige for den helbredende prosessen. Stamceller fra benmargen er i stand til å gi spesialiserte funksjoner i mange forskjellige organer og vev i hele kroppen. Denne bevegelsen, eller mobilisering av stamceller kan utløses av en rekke stimuli --- inkludert farmasøytiske agenter og hyperbar oksygenbehandling. Hyperbar oksygen behandling øke med eightfold antall sirkulerende stamceller i hele kroppen.
Hvem betaler?

Forsikring og Medicare vurdere betaling for noen forhold, men du må Sjekk med flyselskapet hvis du er interessert i å forfølge HBOT. Mange leger er ikke utdannet i dette området, og kan ikke ta det opp til deg som en alternativ behandling. Fordelene kan være stor med minimal risiko, sammenlignet med mulighet for å være på medisiner med sine mange bivirkninger. Hvis du har et sår som ikke healing på riktig måte eller en leddskade som tar evigheter å forbedre, kan HBOT være verdt å se nærmere på.

helse

· Hvordan å miste vekt raskt Før svangerskapet 
· Magnetic leddgikt Therapy 
· Dyspraksi & Writing 
· Er hva Roller av en nonne? 
· Hvordan Face the Fear Monster 
· Brian McDonough Gir nyeste medisinske rapporter 
· Hvordan behandle vanlige barnesykdommer Skader 
· Hvordan å bleke Porselen Proteser 
· Hvordan Bestem Leger må Alzheimers sykdom? 
· Best Resveratrol