Skjoldbrusk Symptomer

Underactive skjoldbruskkjertel, eller hypotyreose, er en tilstand som oppstår når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok hormoner. Disse hormonene bidra til å regulere mange funksjoner i hele kroppen. Når denne kjertelen ikke produserer nok hormoner, kan du utvikle ulike symptomer og alvorlig sykdom. Bremset Metabolism

Den primære jobb med skjoldbruskkjertelen din er å regulere stoffskiftet. Hvis skjoldbruskkjertelen er under aktiv, bremser kroppens metabolisme ned. Symptomer kan ikke merkes før senere i sykdomsforløpet, og de ofte starter som mild og få gradvis verre over tid.
Vanlige symptomer

Vektøkning, følelsen svak og blir sliten er de vanligste symptomene på denne sykdommen. Trenger mer søvn enn normalt, deprimert og ha en mangel på overordnet energi blir ofte rapportert av pasienter.

Andre symptomer

Noen mennesker med en lite aktiv skjoldbruskkjertel også oppleve tørr, bremset blek hud, følsomhet for kulde, ømme muskler, bevegelser og problemer med hukommelse og konsentrasjon. Noen pasienter utvikler en oppblåst ansikt, forstoppelse og høyt kolesterolnivå.
Symptomer i alvorlige former
p Hvis du tilstanden ikke behandles, kan det føre til fertilitetsproblemer. Du kan utvikle hevelse i skjoldbruskkjertelen, noe som viser seg som en struma i halsen. Andre mer alvorlige symptomer inkluderer en forstørret hjerte og høyere risiko for misdannelser hos barn født av mødre med underactive thyroids.
Årsaker

Å ha en autoimmun lidelse øker sjansene dine for utvikle en lite aktiv skjoldbruskkjertel. Det er den vanligste årsaken til denne tilstanden. Motta stråling for kreft og enkelte reseptbelagte medisiner kan forårsake denne tilstanden også.
Diagnosis and Treatment

En aktiv skjoldbruskkjertel kan oppdages gjennom en enkel blodprøve. Bruker medisiner som inneholder en syntetisk versjon av thyreoideahormoner er den foretrukne metoden for behandling.

helse

· Hvordan komme Affordable bukseseler 
· Definisjon av HMO 
· Ettervirkningene av Meningitt 
· Farene ved en Mageplastikk 
· Hvordan søker jeg om skoliose SSI? 
· Aggresjon og ADHD 
· Leptopril Farer 
· Slik håndterer Russell-Silver syndrom 
· Tann Implant Komplikasjoner 
· Overskytende magesyre Symptomer