Hvordan redusere en forstørret skjoldbruskkjertel

Når det gjelder behandling av en forstørret skjoldbruskkjertel, dessverre, det er ingen "DIY" manuell. En forstørret skjoldbruskkjertel er vanligvis et resultat av en underliggende medisinsk tilstand som krever medisinsk behandling, for eksempel skjoldbruskkjertelen knuter, kreft eller tilstander som fører til hypertyreose eller hypotyreose. Inntil disse forholdene er ivaretatt av en medisinsk faglig, vil det forstørrede skjoldbruskkjertelen vanligvis vedvarer og kan også føre til problemer som begrenset pust, hoste, luftveier begrensning og kveles på mat og væske. Hvis du har en forstørret skjoldbruskkjertel, først søke en medisinsk konsultasjon med en endokrinolog som kan gjengi en nøyaktig diagnose. Du trenger
konsultasjon med en lege som spesialiserer seg på skjoldbrusk lidelser
Thyroid hormon erstatning medisinering (hvis foreskrevet)
Anti-skjoldbrusk medisiner (hvis foreskrevet)
Aspirin eller smertestillende, hvis anbefalt av en lege
Vis flere instruksjoner
en

Har skjoldbruskkjertelen kirurgi, dersom legen mener det er medisinsk nødvendig. Hvis du har kreft i skjoldbruskkjertelen, hele kjertel, samt de omkringliggende lymfeknuter, må fjernes kirurgisk. I tillegg, tilstedeværelse av skjoldbruskkjertelen knuter eller thyroiditis som resulterer i pus-fylt abscesser på skjoldbruskkjertelen, kan også kreve kirurgi. Det er viktig å merke seg at når en pasient lider av hypertyreose (f.eks Graves 'sykdom), leger er avsky å utføre kirurgi når mindre invasive behandlingsmetoder er tilgjengelig.
2 p Hvis du er diagnostisert med hypothyreose, slik som Hashimoto sykdom, ta thyroid hormon erstatning daglig som anbefalt av legen din. Medisiner som Synthroid og Cytomel erstatte hormoner som trengs for en sunn metabolisme at skjoldbruskkjertelen ikke produserer. Mens en forstørret skjoldbruskkjertel - også kjent som en "struma" - ikke kan løse helt, vil dens størrelse reduseres. Pasienter med hypotyreose vil også oppleve fordelene med en økt metabolisme, for eksempel økt energi og mental bevissthet, redusert tretthet og i mange tilfeller, vekttap.
3 p Hvis du er diagnostisert med hypertyreose , som Graves 'sykdom, ta anti-skjoldbrusk medisiner som foreskrevet av legen din. Medisiner som Tapazole absorbere overflødig hormonet tyroksin i blodet og lindre plagsomme symptomer assosiert med hypertyreose, for eksempel rask, uregelmessig puls, overdreven svetting, skjelving, angst og manglende evne til å falle og forbli sovende. Som i tilfellet med hypotyreose, kan en struma ikke løse helt, men blir vesentlig mindre i størrelse.
4 p Hvis nødvendig vurdere radioaktivt jod behandling, en poliklinisk behandling som ødelegger skjoldbruskkjertelen. Radioaktivt jod behandling kan være aktuelt for noen Graves 'sykdom pasienter som lider mange perioder med hypertyreose selv etter å ha blitt behandlet med anti-skjoldbrusk medisiner eller de som har symptomer utgjøre helseproblemer. Denne behandlingen ikke utgjør en viss risiko, inkludert hjerteinfarkt og blindhet, samt permanent hypotyreose som ikke responderer på hormonbehandling.
5 p Hvis du lider av en forstørret skjoldbruskkjertel som er smertefullt, for eksempel at som kan utvikle seg med tyreoiditt, ta aspirin og få rikelig med sengeleie. Mens tyreoiditt er vanligvis forbigående, kan det være nødvendig å ta thyroid hormon erstatning eller anti-skjoldbrusk medisiner hvis de thyroiditis resulterer i over-eller underproduksjon av skjoldbruskkjertel hormon.

helse

· Low Carb Diet Health Issues 
· Blood Vessel Ischemic Disease 
· High Blood Pressure & Fedme hos barn 
· Wintergreen Poison 
· Økning av Cost for Plastic Surgery 
· Hva er en Nabothian Cyste? 
· Hvor lang tid tar betennelse i mandlene Siste? 
· Sikker Whitening Tannkrem som fungerer på Weak tannemaljen 
· Intrikate konsepter for Hair Treatment for nybegynnere 
· Best LASIK I Austin Fylke