Thyroid Disease Symptomer

Thyroid komplikasjoner kan slå en person i alle aldre. Det er en rekke forhold som kan påvirke skjoldbruskkjertelen, fra hypotyreose til hypertyreose, kreft og tyreoiditt. Tidlig påvisning er nøkkelen for vellykket behandling. Influensasymptomer
p Hvis du utvikler influensaliknende symptomer i tillegg til skarp, stikkende smerter i nakken din, kan du ha tyreoiditt. Andre symptomer på denne tilstanden kan inkludere å utvikle et struma, ømhet og /eller hevelse i halsen og problemer med å svelge.
Cold Intoleranse

manglende evne til å tolerere noen grad av kaldt, eller følelsen av å føle kulde i varme temperaturer, kan være en indikator på hypotyreose. Andre symptomer på denne tilstanden er tretthet, depresjon, fordøyelsesproblemer, høyt blodtrykk og en svært langsom puls.
Heat intoleranse

Heat intoleranse kan indikere hypertyreose. I tillegg kan du oppleve vekttap, dårlig libido, et struma, hjertebank og en rask hjerterytme.
Skjoldbruskkjertelen nodule

Finne en nodule, eller en vekst, på halsen din kan bety at du har kreft i skjoldbruskkjertelen. Det er mulig at veksten er en cyste (en vekst som inneholder fluid), en godartet svulst eller et karsinom, som er den en kreftcelle. De fleste skjoldbrusk knuter er godartet. Andre symptomer kan være smerter i området, svelgeproblemer, søvnapné, eller heshet.
Medical Care
p Hvis du mistenker at du kan ha en skjoldbruskkjertelen komplikasjon, se lege umiddelbart. Noen tilstander kan behandles med hormonbehandling. Sørg for å diskutere alle symptomer med legen din (mentale, emosjonelle og fysiske). Legen din kan ønske å trekke blod for en TSH (thyroid-stimulerende hormon) test.

helse

· Hvordan lage en Fat Lip Go Down 
· Rhythm Method Prevensjon 
· Lanyards Sikkerhet 
· Hva er tørre Sockets? 
· Alternative prostatitt Behandling 
· Natural Cure For Diabetes og Secrets å bli kvitt Diabetes naturlig og enkelt 
· Farene forbundet med asbest Fliser 
· Statistikk om privat helseforsikring 
· Baby Boomers Driving Need For Dental Care og implantater i utlandet 
· Komplikasjoner av transsphenoidal Surgery