Hva er tørre Sockets?

Alveolær osteitis, også kjent som tørre stikkontakter, er en smertefull dental tilstand som kan oppstå. Det skjer når blodpropp fra en utvinning området er sluppet for tidlig og den underliggende bein og nerver er utsatt. Ifølge masseødeleggelsesvåpen, er forekomsten av tørre kontakter mellom en halv og fem prosent for de fleste utdrag, men kan være så høyt som 37 prosent med fjerning av underkjevens visdomstennene. Generell informasjon

Når en tann blir dårlig smittet eller forfalt, og det er ingen andre mulige behandlingsalternativer, utvinning av tannen kan være nødvendig. Med fjerningen av en fast tann, er det en risiko for å utvikle tørre stikkontakter. Ifølge masseødeleggelsesvåpen, tørre stikkontakter er mer sannsynlig til å skje med kirurgisk utdrag, og fjerning av lavere påvirket visdom tennene. Når dette skjer, er det viktig å umiddelbart returnere til tannlegen eller oral kirurg som fjernet tannen.
Tegn og symptomer

sterke smerter, 04:58 dager etter en utvinning, er et avslørende tegn på tørre stikkontakter. Det er normalt å ha smerter etter en dental utvinning, men det vil gradvis bedre ettersom tiden går. Når smertene begynner å intensivere etter at den har begynt å bli bedre, et besøk med oral kirurg som utførte utvinning er i orden. Andre tegn å se etter er synligheten av beinet på stedet, dårlig ånde eller smak i munnen, hovne lymfeknuter i halsen og kjeven området og smerter som stråler ut i kjeve området.
Bilder
Forebygging

Etter en dental utvinning, er det visse forholdsregler som kan tas for å forhindre forekomsten av en tørr socket. Få nok hvile, og ikke engasjere seg i anstrengende aktivitet. Unngå bruk av tobakk er viktig. Røyking bør unngås i minst en hel dag, helst lenger, og skråtobakk i en hel uke. Pasienten bør ikke drikke drikker som inneholder kullsyre, koffein eller alkohol i 24 timer. Myk mat bør inntas for de første 24 timene, og andre semi myke matvarer bør gradvis innført som pasienten føler seg komfortabel. Bruken av et sugerør i løpet av den første uken etter operasjonen bør unngås helt, da dette kan løsne blodpropp.
Behandling

Behandling for denne tilstanden innebærer å plassere medisinert gasbind i stikkontakten før det gror. Den muntlige Kirurgen vil først skylle lomme for å fjerne mat og rusk. Da det medisinerte gasbind vil bli plassert inn i sokkelen. Umiddelbar lindring er vanligvis oppleves, men pasienten kan fortsatt trenger smertestillende medikamenter. Pasienten vil måtte gå tilbake til klinikken hver dag for å ha gasbind endret, til den tørre socket har grodd og smertene har avtatt. Vanligvis tørre stikkontakter leges i løpet av fem til ti dager.

helse

· Endometriose Symptomer, Årsaker til Endometriose 
· Strategier for bedre pasientflyt & Cycle Time 
· Super måter å forbedre ditt syn 
· Finger sene skader 
· Kolon Rensing nødvendighet 
· Hvordan Sammenlign Testim til Androgel 
· Mono Virus Recovery 
· Slik unngår du å få en kald hvis min kollegas Er Hoste All Over Me 
· Overvektige Teenager dietter og øvelser 
· Kjenn dine behov og deretter velge fra en rekke Special scootere for funksjonshe…