Fibroid Slough & overgangsalder

fibroids vokse på de indre veggene i livmoren. Disse vekster er godartet og varierer i størrelse fra ert størrelse til grapefrukt-størrelse. Imidlertid vekster vanligvis krympe i størrelse etter menopausen er oppstått i en kvinne. I sjeldne tilfeller vil en kvinne opplever en fibroid Slough, noe som betyr at fibroid er fanget i et område som livmorhalsen. Dette entrapment kan forårsake intens smerte.
Fibroid vekst kan bestemmes av genetikk
Årsaker

Fibroids ofte først utvikle seg i en kvinne når hun er mellom 30 og 40 år. Ikke alle kvinner blir fibroids og det kan bestemmes av genetikk, ernæring valg, stress eller angst, eller en kombinasjon av disse problemene.

Problem Symptomer

fibroids kan forårsake noen problemer for kvinnen. I noen tilfeller vil fibroids føre til problemer som for eksempel anemi, infertilitet, smertefulle samleier og kraftig blødning. Dette kan skyldes delvis det fibroid vekst fordi den kan strekke livmoren fôr eller trykk på andre deler av kroppen som for eksempel tarmen eller blæren.
Livmor arterie embolisering

Når symptomene nevnt ovenfor er årsak til kvinnen for store smerter, kan hun må gå gjennom med en prosedyre som kalles livmor arterie embolisering (UAE). Dette er en ny metode som brukes for å behandle fibroids. Prosedyren fratar hovedsak de fibroids av deres blod for å gjøre dem mindre.
Komplikasjon av behandling

I sjeldne tilfeller, pasienten som nettopp har fått UAE prosedyre kan passere små biter av fibroid vev, som er kjent som fibroid Slough. Denne passasjen i fibroidvev kan vare så lenge fra noen dager til opp til to år etter procedure.This kan forårsake intens smerte for kvinnen og sette henne i fare for fremtidig infeksjon. Søk medisinsk hjelp hvis smertene er intense, langvarig eller blir mer alvorlig.
Warning

Snakk med en lege før de bestemmer seg for hvilken form, om noen, er behandling riktig for deg og din kropp. Hvis du opplever noen av de post-menopause symptomer som er beskrevet, kontakt lege umiddelbart.

helse

· Beskytt huden mot Winter Tørrhet! 
· Hvordan kan jeg vite om jeg har HPV? 
· Hva Astma er 
· Hva er en Cephalexin 500mg Capsule 
· Høyt triglyserid Symptomer 
· Testosteron Supplement Effects 
· Gratis Vekttap Tips: 7 Really Bad måter å miste vekt 
· Hvordan få neglelakk tørker raskere 
· Hvordan lage en Allergikervennlige Hage 
· Vil Routed skuffehåndtakene Møt ADA?