Slik håndterer bedsores

bedsores er ikke et lite problem å håndtere. En person kan utvikle alvorlige livstruende tilstander som følge av seng-sår som ikke er riktig behandlet. Den beste forvaltningen av liggesår er forebygging. Når pasienten har utviklet liggesår, må du jobbe for å hindre dem fra å være en scene-ett bedsore til et stadium to, tre eller fire lesjon. Ubehandlet liggesår kan føre til nekrose, alvorlig infeksjon og amputasjon. Du trenger
Antibakteriell rengjøringsmiddel
Gauze
Skum, fiber eller gel pads
Vis flere Instruksjoner
Slik håndterer bedsores
en

Clean de liggesår og huden med antibakteriell rengjøringsmiddel. Dette er viktig for å forebygge alvorlige infeksjoner fra utviklingsland i det åpne såret.
2

Flytt pasienten annenhver time for å hindre flere liggesår fra fremvoksende og holde trykket av eksisterende lesjoner.

3

Gi pasienten de nødvendige vitaminer og mineraler, noe som forbedrer hydrering og energinivå. Underernæring bidrar til at kroppen ikke er i stand til å kjempe mot liggesår.
4

Inspiser huden og eksisterende lesjoner å være sikker på at det ikke er nye liggesår, og at de eksisterende sår er ikke forverret ytterligere.

5

Bruk polstret materialer som skum, fiber eller gel for å avlaste presset på de områdene der liggesår er mest sannsynlig eller trenger å helbrede.

helse

· Natural Eksem Cures 
· Negative effekter av Low Carb dietter 
· Easy Forretter for diabetiker Vegetarianere 
· Typer av tjenester som tilbys ved akutt pleie sykehus 
· Om Native American Healing Med Turquoise 
· Homeopatiske gikt Cures 
· Allergi Symptomer 
· Hva er Diovan? 
· Medisinske grunner for Memory Loss 
· Spinal Cord Astrocytom Cord Treatment