Hvordan bli kvitt canker sår i munnen

canker sår er grunne sår som oppstår inne i munnen. Årsaken til canker sår er ikke akkurat kjent: kan imidlertid tretthet, stress og enkelte matvarer øker muligheten for en canker for noen mennesker. Canker sår vil vanligvis leges på egen hånd i løpet av to uker, men mange mennesker trenger behandling for ubehag og smerter i løpet av denne tiden. Du trenger
Cold sår gel
antimikrobiell munnvann
1 ss salt
en kopp vann
Hydrogenperoksid
Vis flere instruksjoner
1

Bland salt og vann sammen i en kopp til at saltet løses opp. Når oppløst, ta en munnfull av salt løsning og swish den rundt munnen i ett minutt. Spytte ut vannet og gjenta tre ganger daglig.
2

DAB en dråpe hydrogen peroxide på canker sår ved hjelp av fingertuppen og la den forbli på plass. Denne metoden er mest effektiv i de tidlige stadier av sår utvikling, men det hjelper likevel å lindre ubehaget når som helst.
3

Skyll med en antimikrobiell munnvann tre ganger daglig. La væsken forbli i munnen i minst 30 sekunder for å drepe eventuelle bakterier og bidra til å løse eventuelle infeksjoner.
4

DAB en dråpe kaldt sår krem ​​eller gel på canker sår opp til tre ganger daglig. Disse over-the-counter medisiner nummen området og bidra til å lindre smerten.
5

Unngå krydret, varm eller sur mat og drikke. Disse kan irritere området og føre til ytterligere ubehag.

helse

· Hvordan få rask lindring for rosa øye 
· Hvordan lindre symptomer på Lyme Disease 
· Årsakene til unipolar depresjon 
· Prostatektomi Behandling 
· Hva er behandlingen for blæreproblemer? 
· Naturlig leddgikt behandling og smertelindring 
· Forskjeller mellom menn og kvinner i behandlinger for en Heart Attack 
· Behandlingstilbud for narkotikamisbruk hos ungdom 
· Betyr The Diet Solution Program virkelig fungerer? 
· Hvordan lage en diffuser Lamp