Hvordan unngå magen Virus

Magen influensa (eller viral gastroenteritt) er en infeksjon som er svært smittsom og er ansvarlig for millioner av tilfeller av diaré hvert år. Symptomer kan inkludere diaré, kvalme og oppkast, samt magekramper. Viruset går vanligvis bort etter et anfall av sykdom, men for de med nedsatt immunforsvar eller spedbarn og eldre mennesker, kan det ha dødelig resultat. Instruksjoner
en

Vask hendene i minst 15 sekunder. Gjør dette ofte, så håndvask er en av de beste måtene å drepe perler som er kontrahert gjennom berøring.
2

Gni en krone-størrelse dråpe desinfeksjonsmiddel på hendene, og fortsette å gni inntil produktet er fullstendig absorbert. Dette er en annen måte å holde hendene bakterie fri og er nyttig når såpe og vann ikke er tilgjengelig.
3

Ikke berør ansiktet, øyne, nese eller munn. Slimhinnene er vanlige steder hvor bakterier kan gå inn i kroppen. Gni øynene eller berøre munn og nese bør aldri gjøres i det offentlige, som er der bakteriene er vidt spredt.
4

Ikke del drikke eller mat med andre, selv om de ikke har symptomer av influensa. Det er mulig for de som utviser symptomer på de influensa til bærer på virus. I tillegg kan de som har gjenvunnet fra influensa fremdeles ha viruset til stede i avføringen i opptil to uker. Dele mat og drikke er vanlige måter å trekke sammen magen influensa og andre infeksjoner.
5

Clean fellesarealer som pulter, telefoner og tastaturer. Bakterier kan leve på overflater i flere uker. Bruk en desinfiserende produkt for å rense områder som vanligvis blir berørt eller hvor høy trafikk foreligger (se Resources).

helse

· Kvinner S Håravfall Et vanlig problem 
· Hvordan finne hjelp for noen med bulimi 
· Hvordan bruke alternative behandlinger for en Abscess 
· Hvor ofte bruker du tenner whiteners 
· Fremskritt Of The Artificial Eye 
· Hva er fordelene med trening for barn med astma? 
· Alternativer til Kneproteseoperasjon 
· Tegn og symptomer på hormon ubalanse hos kvinner 
· Sunn Diabetic Breakfasts
· Om Papaya Colon Cleanse