Informasjon Om Vannkopper

Vannkopper er en sykdom forårsaket av varicella zoster virus (VZV). Når en veldig vanlig barndom sykdom, er dette svært smittsom sykdom ikke lenger så utbredt på grunn av en forebyggende vaksine som ble tilgjengelig i 1995. En lege bør konsulteres dersom Vannkopper er mistenkt. Modus for overføring

svært smittsom, kan vannkopper spres fra person til person lett, blant annet fra kontakt med væske fra blemmene. Overføring kan også skje via en smittet person hoster og nyser.
Contagious Periode

En person med vannkopper er smittsomt én til fem dager før noen utslett eller blemmer, og den smittsomme perioden strekker seg deretter ytterligere fem til ti dager. Fra tidspunktet for eksponering, kan det ta opp til tre uker for en smittet person til å stille noen symptomer.

Pockmarks

Den klassiske symptom på Vannkopper er en kløende utslett i form av små blærer, som begynner på den øvre del av kroppen og hodet før sprer seg til resten av kroppen. Noen blemmer bli åpne pockmarks og kan føre til arrdannelse hvis ikke alene å helbrede.
Andre symptomer

Et tilfelle av vannkopper kan også være ledsaget av influensalignende symptomer slik som feber, frysninger, sår hals og hodepine. Symptomer er mest alvorlig hos unge spedbarn, voksne og personer med nedsatt immunforsvar, med høyest risiko for komplikasjoner som påvirker det ufødte.
Forebygging og behandling

Personer som har hadde vannkopper er generelt ansett immune mot fremtidig infeksjon, og Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at alle får vannkopper vaksine, med unntak av gravide kvinner. Når kontrakt, er den eneste anbefalte behandling for vannkopper tid, med mindre komplikasjoner oppstår. Imidlertid kan konvensjonelle symptomatiske behandlinger, som for eksempel feber reduksjonsgir og calamine lotion, brukes.

helse

· Bariatric Diet Foods 
· Nevrologiske Disorder Symptomer 
· Hvordan bruke Standard Days prevensjonsmetode 
· LSH Medisinsk Prosedyrer 
· Skjoldbruskkjertelen Cyste Symptomer 
· Homøopatiske måter å senke blodtrykket 
· Hvordan bruke Hydrogenperoksid & Water for Ørevoks fjerning 
· Hvordan Freeze flate vorter på Chin 
· Slik håndterer du din syke Parent Økonomi 
· Vanlige symptomer på autisme