Hvordan Desinfiser en mage virus

Det er flere virus som kan infisere mage og tarm og forårsake oppkast og diaré, inkludert norovirus og rotavirus. Symptomene begynner innen én til to dager etter smitte og kan vare en til 10 dager, avhengig av hvilket virus er involvert. Fordi mage virus er svært smittsomt, er skikkelig rengjøring nødvendig for å hindre spredning til andre mennesker. Du trenger
Bleach
Vann
Cleanser med blekemiddel
Rags /svamper
Vaskemaskin og tørketrommel
vaskemiddel
Mask
Hansker

Vis mer Instruksjoner
Hvordan å desinfisere et virus
en

Spyl straks noe oppkast eller diaré. Rengjøre toalettet og overflater i nærheten av toalettet med et rengjøringsmiddel som inneholder blekemiddel eller en som står på etiketten at det dreper norovirus. Du kan også opprette din egen rengjøringsmiddel ved å blande en del blekemiddel 50 deler vann for de fleste overflater. Bruk mer blekemiddel i områder som er svært utsatt for viruset. Dråper av viruset kan fly gjennom luften og lande andre steder, så sørg for å rense hele.
2

Vask alle overflater med blekemiddel renere, enten på badet eller ikke, som har kommet i kontakt med oppkast, diaré eller den person smittet med viruset.
3

straks vaske klær, sengetøy, rengjøring rags og et klede utsatt for viruset i varmt vann med såpe. Tørk dem i en varm tørketrommel også.
4

Vask hendene ofte, og i minst 20 sekunder for å hindre spredning av viruset. Alkohol-basert hånd sanitizers kan ikke være effektiv mot viruset, så sørg for å vaske grundig og ofte.
5

Bruk hansker og maske, om mulig, ved rengjøring for å hindre fanger virus mens du gjør dette arbeidet.
6

Kast ut noe mat som den smittede personen kan ha forberedt eller kommer i kontakt med. Maten kan være forurenset i tillegg.

helse

· Tidlig magekreft 
· Folk kan være redd for Driving - 5 Forklaringer 
· Slik fjerner Blueberry Flekker Fra tennene naturlig 
· Cerebrale tumortyper og symptomer 
· Spondylolistese Symptomer 
· Hvordan finne en gastroenterolog 
· Throat Cancer Treatment Options 
· Grapefrukt Fiber Cleanse 
· Hvordan bli kvitt skabb Midd for Humans 
· Effektiviteten av pyrethrin på Mygg