Hvordan behandle en skulder ute av ledd

forstuet skulderen er svært smertefullt og kan være vanskelig å behandle. Ofte kan det hele behandlingskuren for en alvorlig forskjøvet skulder ta flere måneder, eller til og med lengre. Det er imidlertid mulig å kunne behandle og helt rehabilitere en skulder ute av ledd, gitt riktig tid, oppmerksomhet og ressurser. Du trenger
Sling
Vis flere instruksjoner
en

bremse den berørte armen i fatle så raskt som mulig. Dette vil redusere smerte og bidra til å holde skaden fra å bli verre.
2

Finn ut om det er noen andre, mer alvorlige skader som går sammen med forstuet skulderen. Mange ganger er en forstuet skulder så smertefullt at det kan maskere andre, mer alvorlige skader som ble påført i samme traumer. Pass på at det ikke er noen ekstra, livstruende skader før du fortsetter i behandling av den skadde skulderen.
3

Få medisinsk hjelp for den skadelidte. Det er ikke tilrådelig for noen andre enn en medisinsk faglig for å forsøke å sette skulderen tilbake i ledd.
4

Har den profesjonelle sette skulderen tilbake i ledd. Dette kan være svært smertefullt, men er absolutt nødvendig. Noen ganger kan smertestillende gis til pasienten på forhånd. I sjeldne tilfeller der forvridning er virkelig alvorlig, kan en narkose gis under prosedyren.
5

Immobilize skulderen i en slynge for et par uker. I løpet av de verste og mest smertefulle utvinning stadier etter forvridning, er det best å bare holde armen i fatle og la det gro.
6

Etter den verste smerten er borte, begynner fysioterapi til rehabilitere den skadde skulderen. De viktigste målene for denne rehab bør være å styrke rotator-cuff muskler og gjenvinne hele spekteret av bevegelse i det skadde skulderen.

helse

· Trygge måter å fjerne vorter 
· Er du ikke miste vekt gjør at trening 
· Hvordan Prime Gravity Tubing 
· Leve en sunn livsstil er enklere enn du tror 
· Hvordan forberede for en blodsukkermåling 
· Medisinsk koding Made Easy 
· Hjelpemiddelsentralen Spise og drikke Devices 
· Naturlige måter å redusere myggstikk 
· Asbest & Lymphoma
· Lab Hazard Warning Signs