Grunnleggende First Aid Training

Lære å administrere førstehjelp er en potensiell livredder. Grunnleggende førstehjelp er vanligvis begrenset til behandling av sjokk, blødninger, skader og administrere symptomer før krisepersonell ankommer. Andre kurs inkluderer hjerte-lungeredning, eller HLR, som en del av grunnleggende opplæring i førstehjelp. Personer som er opplært i førstehjelp kan motta et kort eller sertifikat som bekrefter deres prestasjon. Betydning

ha grunnleggende førstehjelp ferdigheter gir en person kunnskap, erfaring og trygghet til å identifisere og hjelpe i akutte tilfeller. Grunnleggende opplæring i førstehjelp dekker teknikker og prosedyrer for omsorg og oppfølging av en person i nød til medisinsk behandling kommer. Søknaden hjemme, på veien og på arbeidsplassen er uvurderlig fordi ulykker av enhver alvorlighetsgrad kan oppstå. Grunnleggende opplæring i førstehjelp og oppfriskningskurs øke bevisstheten om behovet for beredskap og for faktorer som kan føre til ulykker.
Egenskaper

Ifølge US Department of Labor Occupational Safety and Health Administration (OSHA), bør de grunnleggende elementene i et førstehjelpskurs omfatter praktisk opplæring. Praktiske anvendelser inkluderer bruk manikins å øve posisjonering og teknikker. Mange førstehjelpskurs inkluderer trening for å administrere HLR fordi nødhjelp kan innebære hjerteinfarkt eller åndenød.

Hensyn

Grunnleggende førstehjelpskurs inkluderer vurdere scenen og ofrene for å starte førstehjelp og opprettholde offerets status til omsorg kommer. Bandasjering, splinting og blødning kontroll er dekket i førstehjelp. Mest førstehjelpskurs fokus på omsorg for voksne, supplerende kurs utvide på grunnleggende førstehjelp ferdigheter til å dekke omsorg for barn og spedbarn. De fleste kursene gjennomføres på arbeidsplassen er spesifikke for voksne. Lærere, omsorgspersoner og foreldre kan velge å ta en supplerende kurs for å lære om spesielle hensyn og teknikker for barn og spedbarn.
Fordeler

Fordelene med opplæring i førstehjelp og HLR er et økt antall dyktige folk til raskt å administrere omsorg til akutt hjelp kommer. En økt bevissthet om farlige situasjoner kan forbedre arbeidsplassen og hjemme sikkerhet. Mange utdannede omsorgspersoner også skaffe førstehjelp forsyninger for å forbedre beredskapen. Grunnleggende opplæring i førstehjelp kan bidra til antall overlevende etter ulykker.
Options

Grunnleggende førstehjelp og HLR kurs er tilgjengelige i de fleste lokalsamfunn på rekreasjon sentre, firehouses og skoler. Selskaper kan også sponse sikkerhet og opplæring i førstehjelp. Røde Kors tilbyr online kurs for kunnskap og teori, samt refreshers og oppdateringer.

helse

· Hvordan ta vare på ortodontiske bukseseler og forbudte Foods 
· Hvordan skaffe seg kontroll over dine følelser 
· Hvordan se forskjell på munnsår 
· DeFeet Hansker: Det må Hansker for en strålende Syklist 
· Spinal Cancer Prognose 
· Reflex Eksperimenter for Children
· Symptomer på Female Hair Loss 
· Spørsmål til Spør før Breast Cancer Surgery 
· Hvordan lage Herbal Detox Tea 
· Sår mage Behandling