Hvor å Endre Tannleger

En tannlege er den primære omsorgsperson for tennene og tannkjøttet , og arbeider for å fremme god oral hygiene . Enten du flytter til et nytt område , har en endring i forsikring eller ønsker å endre tannleger for personlige grunner , er det lett å få bytte . Lær hvordan du endrer tannleger og sikre en smidig overgang . Instruksjoner
en

Sikre en ny tannlege før du forlater den gamle tannlegen . Finn en tannlege med en praksis som passer din livsstil . Sjekk kontortiden , nærhet til hjemmet eller arbeidsplassen og filosofi omsorg.
2

Bekreft at den nye tannlegen er dekket under din tannlege forsikring for å få maksimal effekt . Ring ditt forsikringsselskap og også dobbeltsjekke med den nye tannlegen for å sikre at han er under kontrakt med forsikringsselskapet carrier .
3

Ring den nye tannlegen og be om prosedyrene for nye pasienter . Hvis tannlegen ønsker dine tidligere dental postene , må du kanskje gå til den gamle tannlegen og signere en release form for postene . Det kan være en avgift for å få kopier av dine poster.
4

Snakk med den opprinnelige tannlegen (hvis du forlater på gode vilkår ) for å takke ham for hans tjeneste og forklare hvorfor du forlater praksis , hvis du er komfortabel med å gjøre det.

helse

· Hvordan til Store Fresh Aloe 
· Om OSHA Godkjente Safety Training Program 
· Tegn og symptomer på leverproblemer hos barn 
· Diesel Fuel Health Risk 
· Kan du få Plantar Vorter på hendene? 
· Hvordan du bruker en Forstøveren 
· The Best Foods for pre-diabetikere 
· Liste over Røykfrie Farer 
· VA Sykehus og uføretrygd 
· Hvordan Skyll håret med Apple Cider Eddik