Slik fjerner Gum Fra Proteser

Proteser er kunstige tenner som har mikroskopiske hull i dem som kan samle mat og bakterier. Proteser har kommet langt i løpet av årene med nye materialer og teknologi som har stor grad forbedret den naturlige utseendet og følelsen av kunstige tenner. Dessverre har et sett av proteser som kan tygge klebrig tyggegummi uten å forårsake et problem som ennå ikke er oppfunnet. Hvis du har gjort feil i å få tyggegummi på protesene den kan fjernes, men det vil ta en god mengde tålmodighet fra din side for å få dem rene. Du trenger
Eddik
Vann
Tannbørste
Myk klut
Oil
protese rengjøringsmiddel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern proteser fra munnen, noe som gir dem en rask skyll under vasken for å fjerne eventuelle matrester. Ta av så mye av det overskytende tyggegummi som du kan med hånden
2

Varm opp en blanding av 1/2 kopp hvit destillert eddik og 1/2 kopp vann til nesten kokende;. La sitte i fem minutt. Dypp en tannbørste i eddiken og skrubbe det berørte området av proteser. Bruk en myk klut for å fjerne overflødig tannkjøtt fra tannbørste og gjenta, fjerne så mye av tyggegummi som mulig.
3

Bruk matolje for hånd til overflaten der noen tyggis fortsatt, bruke liberalt og gni i sirkelbevegelser.
4

Bruk en myk klut til å løsne de resterende tannkjøtt ved å gni tennene av proteser i en topp-til-bunn bevegelse. Fortsett å jobbe oljen i hånd og fjerne overflødig med kluten inntil ingen av det forblir. Roter kluten jevnlig til et rent område mens du arbeider av tyggegummi.
5

Scrub proteser med en ren tannbørste og din vanlige protese renere å fjerne oljen. Gjenta. Sug proteser i en 50 prosent løsning av eddik og vann over natten for å hjelpe hemme bakterievekst.

helse

· Hvordan forberede for en Pet Scan 
· Hvordan Test Lead Forklær 
· Hva er definisjonen på ADHD? 
· Hvordan kontrollere Fuktighet i renrom 
· Om Hypoglykemi 
· Hvordan redusere hevelse fra en Toothache
· Matvarer for å unngå for IBS med forstoppelse 
· Holistisk Behandling for Kløe Scalp 
· Hvordan identifisere Teen Depresjon Symptomer 
· Fiskeolje og andre måter å velge den beste Omega 3 Supplement