Protese Rengjøring Hjelp

Omsorg for proteser innebærer å ta de samme trinnene du ville for å opprettholde helse og styrke på dine naturlige tenner. Du ønsker å sørge for at de er gjennomgående klar av eventuelle matrester for å holde dem skinnende rene og som bakterie-fritt som mulig. Rengjøring munnen

Før du setter glitrende rene proteser tilbake inn i munnen din, sørg for at de ikke vil umiddelbart bli skitten igjen. Rengjør munnen, slik at rene proteser vil forbli ren. Først skyll med munnvann. Pusse tannkjøttet og tungen forsiktig med tannkrem og vann, og hvis du har noen tenner, børste og floss dem.
Velge tannbørste og tannkrem

Proteser er utsatt for ru overflater og slipende friksjon. Velg ditt tannkrem nøye: Mange merker på markedet inneholder munnvann perler som er slitende og kanskje skrape protesene, etterlate merker. Hvis protesene ikke kommer inn i munnen din med en gang, kan du bruke flytende håndsåpe - du vil ikke smake det etter proteser har blitt oppbevart i et glass løsning over natten. Likeledes, være forsiktig i å plukke en tannbørste for rengjøring av proteser. Det beste valget er en børste som er spesielt utformet for å rengjøre proteser. Den modellerer form av proteser, og dermed rense dem mer effektivt.
Skrubbe Proteser

Før skrubbing, skyll protesene i varmt vann for å fjerne overflødig skitt og rusk. Etter at du skylle dem, legge litt tannkrem og vann på tannbørsten din og skrubb proteser på begge sider. Proteser bør vaskes godt i hvert sted tilgjengelig med en tannbørste. Pass på å fjerne alle proteseadhesivene. Hvis du ikke gjør dette regelmessig, bygger det opp og blir vanskeligere å fjerne.
Chemical Protese Rengjøring

I tillegg til børsting, proteser krever kjemisk behandling for effektiv rengjøring, da de er ganske porøs. Det er flere sprudlende renhold løsninger tilgjengelig, og de er vanligvis solgt i enten pulver eller tablettform. Å rengjøre proteser kjemisk, legg dem i et rent glass med vann og tilsett mengde renere anbefalt av produsenten. Det er svært viktig å skylle proteser grundig før du legger dem tilbake i munnen, som du kan reagere på en av de kjemikaliene som finnes i gebiss løsning.

helse

· Bare Hva er fordelene med kaffe Klyster? 
· Hvordan behandle Hikke med alternative løsninger 
· Miste vekt uten Cooking prøve rå grønnsaker! 
· Typer av helseklinikker 
· Hvordan finne gamle Medical Records 
· Subutex vedlikeholdsprogrammer 
· Assistert Human Reproduction and Moral Issues 
· Hvordan lage en First Aid Kit for en Ocean Beach Vacation 
· Kinesiske Noodle Oppskrifter - Make Noodles med involvering av hele familien 
· Hvordan Kill Bed Bugs med timian