Stimerex-Es Side Effects

Simerex-Es er en helt naturlig vekttap supplement. Det er markedsført som "ultimate fett brenner" på grunn av hvordan blandingen av bestanddeler reagerer i kroppen. Selv om dette farmasøytisk-grade supplement er tilgjengelig uten resept, bør forsiktighet alltid tas når du bruker noen medisiner eller kosttilskudd. Stimerex-Es inneholder flere ingredienser, inkludert den kontroversielle ephedra, som kan forårsake uønskede bivirkninger, hvorav noen kan være alvorlige. Aktive ingredienser

Stimerex-Es er en proprietær blanding av urter. De aktive ingredienser inkluderer 25 mg efedrin ekstrakt, som er et stimulerende middel inneholdende en urte form av efedrin. Selv om det er et naturprodukt, har den egenskaper som ligner på amfetamin. som er grunnen til at bivirkninger er en bekymring, 75 mg akasie rigidula ekstrakt, som inneholder kjemiske forbindelser som ligner på amfetamin, og derfor fungerer som en stimulerende; theobroma kakao ekstrakt, som er en sjokolade pulver kjent som "mat for guder" for humøret sin skiftende egenskaper og stimulerende egenskaper, fenyletylamin HCL, som er kjent for å øke dopamin-nivåer i hjernen, og derfor bringe lystfølelsen samtidig kontrollere appetitt, og 25 mg av sitrus aurantium, vanligvis kjent som bitter appelsin, en forbindelse som har vært brukt i hundrevis av år i kinesisk medisin og at mange mener undertrykker appetitten og øker metabolism.Other ingredienser inkluderer grønn te ekstrakt, noe som kan øke stoffskiftet og dermed hjelpe til med vekttap, Yohimbe ekstrakt, som er medisinsk brukes til å behandle mannlig impotens og andre seksuelle dysfunksjoner, men produserer også ønsket bivirkning av redusert appetitt, naringin ekstrakt, som finnes naturlig i grapefrukt. Selv om det er gunstig for sin høye antioksidant nivå, i dette tillegget er det lagt for sin synergistisk (mao det forbedrer) effekt med koffein, 6,7 Dihydroxybergamottin, som også er avledet fra grapefrukt og kan fungere som en forsterker for de andre stoffene; . og 150 mg koffein, som er en stimulerende og bidrar til å øke metabolismen
Funksjon

Produsenter av Stimerex-ES mener at kosttilskuddet fungerer på tre måter: som en fettforbrenner, craving kontrolleren og appetitt suppressant. Ingrediensene reagere i kroppen skape Varmefrembringelse, som er evnen til kroppen for å produsere varme. Når kroppstemperaturen er økt, er mer kalorier, og derfor mer fett, burned.The produsenter hevder også at den er rettet mot fett i vanskelige områder, inkludert hofter, lår og rumpe ved å feste til alfa-2 reseptorer som de hevder er mer rikelig i disse områdene. Alfa-2 reseptorer har en høy affinitet for adrenalin, men det er ingen forskning for å bekrefte at antallet reseptorer er høyere i de angitte områdene.

Bivirkninger av Ephedra

Ephedra har vært et tema for debatt i mange år. I 2003 Baltimore Orioles pitcher Steve Belcher døde under trening etter å ha tatt kosttilskudd som inneholder efedrin, obduksjonen bekreftet at "ephedra toksisitet spilte en betydelig rolle i hans død." I 2004 Food and Drug Administration (FDA) forbød salg av noen kosttilskudd som inneholder efedrin pga de mange uønskede bivirkninger som ble rapportert. Men kjennelsen ble utfordret og veltet i 2005 da en dommer sa at FDA ikke gi betydelig bevis for å tilfredsstille bevisbyrden. Til denne dag er det fortsatt tusenvis av rapporter om uønskede bivirkninger rapportert til begge giften kontroll sentre og FDA.Ephedra bruk kan produsere ikke-livstruende bivirkninger av kvalme, oppkast, angst, økt blodtrykk, skjelvinger og hjertebank. Ephedra er også forbundet med hjerteinfarkt, hjerneslag, kramper og død.
Bivirkninger av Andre ingredienser

tillegg ønsket bivirkning av redusert appitite, er Yohimbe ekstrakt kjent å forårsake hud rødme, smerter ved vannlatning, genital smerte, uro, svimmelhet, hodepine, irritabilitet, nervøsitet, skjelvinger og søvnløshet. FDA har også mottatt rapporter som lenker Yohimbe til alvorlige bivirkninger, inkludert renal (nyre) svikt, beslag og death.Citrus aurantium kan føre til at kroppstemperaturen til å øke og kan føre til en økt risiko for hjerte uregelmessigheter og høyt blodtrykk pressure.Caffeine er kjent å øke hjertefrekvensen og luftveier rate.Although naringin seg selv gir ingen bivirkninger, kan naringin påvirke metabolismen av de andre ingrediensene, slik at de forblir i kroppen lenger, og dermed øke sine nivåer og deres evne til illegale uønskede bivirkninger . Theobroma kakao ekstrakt er heller ikke kjent for å produsere bivirkninger alene, men det bør ikke tas av personer som også tar en MAO-hemmer, som er en klasse av medisiner for å behandle depresjon.
Warning

Selv Stimerex-Ex er markedsført som en helt naturlig urte vekttap supplement, ta forsiktighet og alltid oppsøke lege før du legger noen nye kosttilskudd eller medisiner til rutine. Dette tillegget inneholder ingredienser som har mange bivirkninger, noen alvorlige, og når de blandes sammen eller når det tatt med reseptbelagte legemidler kan gi uønskede og ukjente forhold.

helse

· Helseeffekter av Pure Tourmaline 
· Hvordan avlaste leddgikt smerte med kinesisk Liniment 
· Spedbarn astmasymptomer 
· Hvordan fikse en Verizon Razzle som fryser Up
· Diet Tips for folk som er for lat til å gjøre noe 
· Slik unngår du at Skrumplever Stages 
· Lettelse for en tørr hoste 
· Fysioterapi for Shoulder kirurgi 
· Hvordan få Yellowing Ut av Gel-Bottom Sneakers
· Hva er bivirkningene av å ta Phentermine For Back Pain ?