Mat som fremmer en frisk nyre og leverskader

Jobben til nyrene og leveren er å fjerne giftstoffer og avfall fra kroppen. Begge organer kan lide alvorlige problemer hvis overbelastet av en diett overbelastet med matvarer også høy i fett, protein og sukker. Mens den beste samlede kosthold er en som er godt balansert og inneholder en rekke naturlig bearbeidet frukt, grønnsaker og korn, enkelte matvarer er spesielt gunstig for lever og nyre helse. Spise grønnsaker

De beste grønnsakene å støtte et sunt leveren og nyrer er de cruciferous seg: brokkoli, rosenkål, blomkål og kål. Spis dem rå eller bare lett dampet (å bevare fytokjemikalier som gjør dem så gunstig). Hvis du mørkebrune, er de sannsynligvis til å produsere et lite appellerende svovel lukt.

Legg bitre grønne blader (løvetann, sikori, endive, arugula) til salater. Sikorirøtter og løvetann, i særdeleshet, er nyttige fordi de stimulerer galle flyte, noe som bidrar til å fjerne giftstoffer. Spis mer artisjokker: De inneholder syrer som stimulerer leverfunksjonen
An Apple a Day

I tillegg til friske grønnsaker, lager på oransje, gul, lilla og rødt. -farget frukt (svisker, jordbær, bringebær, plommer, appelsiner, grapefrukt og honningmelon, for eksempel). Disse fruktene, spesielt epler, inneholder antioksidanter som bidrar til å beskytte leveren under prosessen med avgiftning. Når det er mulig, spise frukt rå til å få mest mulig ut av sine nærende egenskaper.
Spice Up Your Life

Noen urter og krydder er spesielt støttende for sunt leveren og nyre-funksjoner. En er safran, som alternativ medisin utøvere i India foreskrive for behandling av blære, nyre-og leversykdommer. (Ja, safran vanvittig dyrt, men du trenger bare en liten klype for å lyse --- og nytte --- en tallerken som brun ris.)

Gurkemeie er en annen velsmakende krydder som du kan legge til din mat for å fremme sunn leverfunksjon (og det er mye billigere enn safran). Den har en behagelig smak og farge, og er et nyttig foryngende agent for kroppen din. Hvitløk er også gunstig for nyre-og leverskader helse på grunn av sin allicin, en komponent som bidrar til å fjerne giftige tilsetningsstoffer i mat fra systemet.

helse

· Den beste måten å filtrere Pond vann til drikke 
· Driver Sikkerhetsprosedyrer 
· Hvordan Mosquitos Hunt? 
· Kur for isjiasnerven Problemer 
· Homeopathic MRSA Behandlinger 
· Hvordan håndtere Lupus Fog 
· Hvordan ta en persons Pulse 
· Stamcelleforskning Forges Ahead I Latin-Amerika 
· Tegn og symptomer på tilbaketrekning fra alkohol 
· Se etter Wii Sammenligne For Nintendo Wii Fit lager nå!