Sitroner Vs . Limes til Detox

Det er alltid en fin tid å detox og forynge din kropp. Citrus har alltid vært populært for detoxing , men hvilken frukt er bedre : sitroner eller lime ? Fordeler med Lemons

Per 1 oz . av juice , sitroner har 14 mg C-vitamin og høyere anti -inflammatorisk fordeler enn limes. Vitamin C er gunstig for detox som det hjelper leveren til å produsere glutation , som er regenererende og hjelper leveren å behandle giftstoffer og eliminere dem . Sitroner er alkalisering, som limes, og har en frisk, lys , frisk smak .
Fordeler med Limes

Limes inneholder 9,2 mg vitamin C per 1 oz . av juice og fremdeles ha en positiv effekt på betennelser på grunn av deres alkalisering kvaliteter , men ikke så mye som sitroner . Limes ikke inneholde høyere nivåer av kalsium og vitamin A, men ikke store nok mengder til å være til noen nytte. Limes har en stor frisk tropisk smak .
Hvilken du vil bruke ?

Har både sitroner og lime lignende ernæringsmessige profiler , men som sitroner har litt høyere innhold av visse vitaminer , kan de være mer gunstig for detox. Men limes fortsatt inneholde de samme forbindelsene , og hvis du blir lei av å bruke sitroner for din detox -programmet , kan limes være en god erstatning for smaken . De arbeider begge med detox-programmer som for eksempel master rens og kan byttes for variasjon.

helse

· Shigella Fakta 
· Symptomer på gjær infeksjoner i Småbarn 
· Hvordan behandle en Skallebrudd 
· Om Vedta Unit-of-Bruk emballasje 
· Abdominal aortaaneurisme Pain 
· Medicare Optiske Fordeler 
· Air Sanitizer Hjelper bekjempe influensa og holde seg frisk 
· Hva du skal ta for Leg Cramps 
· Hvordan finne en god akupunktør i Queens, New York 
· Diagnose av en Hyperactive Child