Omega 6 Fakta

Omega 6 er en essensiell fettsyre (EFA) som ikke produseres naturlig i kroppen. Selv om fett har fått negativ presse, kroppen kan ikke fungere uten riktig nivå av Omega 6 og andre fettsyrer. Omega 6 finnes naturlig i mange matvarer, eller er tilgjengelig i supplement form. Essensielle fettsyrer

efas er avgjørende for funksjonen av immunsystemet og sirkulasjonssystemet. Lave nivåer av Omega 6 direkte påvirke blodstrøm og blodtrykk. Andre funksjoner er berørt, omfatter metabolisme, kjønnsorganene og hjernen. Er
Kilder av Omega 6
Avocados en god kilde til Omega 6.

Avokado er en utmerket kilde til Omega 6 og har høyere nivåer av fett og fiber enn noen annen frukt. Andre kilder til Omega 6 inkluderer oljer, frø og korn rik på linolensyre syrer, slik som soyaolje, maisolje og Saflorolje.

Mangel problemer

EFA-mangel kan føre til dårlig hud helse med vanskelighetsgrader bekjempe infeksjoner og healing sår. The American Heart Association har nylig rapportert at kalori inntak som inneholder 5 til 10 prosent Omega 6 kan redusere risikoen for koronar hjertesykdom.
Mediterranean Diet

Middelhavsdietten kjennetegnes av retter med hele korn, friske frukter og grønnsaker, magert kjøtt, fisk og sunn olje, og treffer en balanse mellom omega 6 og omega 3-fettsyrer.
Hensyn

The Centers for Disease Control advarer at alt fett er høy i kalorier, og derfor bør du spise dem i moderasjon. Dietter som inneholder for mye Omega 6 og for lite omega 3 kan bidra til høyere nivåer av sykdommer og lidelser som astma og hjertesykdom.

helse

· Hvordan oppdatere Xcode Fra Terminals
· Hvorfor heter det akillessenen? 
· Krydder som Heal
· Cat Scratch Fever Symptomer 
· Hvordan brystene ser etter implantater ble fjernet 
· Den beste tiden av måneden for å bli gravid 
· Vitamin C & Cancer Treatment 
· Hvordan bruke ingefær rot for en tannpine 
· Healing teknikker ved hjelp av syngende boller 
· Hvordan få bryst forstørrelser