Krydder som Heal

Spices og urter har mange helbredende egenskaper. For tusenvis av år har ulike kulturer slått til urte kosttilskudd og medisiner til å behandle sykdommer og utvikle en sunn kropp. Ved jevnlig å supplere måltidene dine med krydder, kan du bidra til å avgifte og forebygge hjertesykdommer, Alzheimers, kreft, diabetes og andre sykdommer. Gurkemeie

Gurkemeie er krydderet som karri er gjort. Gurkemeie inneholder et gult stoff som heter curcurim, som gir karri den gule fargen og navnet. Curcurim er kjent for å fremme leverens avgiftning og rensing. Enkelte eksperter tror at det også bidrar til å hemme veksten av kreft-celler, særlig de som finnes i mage-tarmkanalen eller prostata. Krydderet hemmer også kreftfremkallende stoffer, slik som de som vokser på charbroiled kjøtt.
Oregano

Oregano er et svært populært krydder som gir smak til smørbrød, ubåter og andre italienske retter. Men det har også helbredende egenskaper. Oregano har mye quercitin, som er en antioksidant. Quercitin har blitt funnet å forhindre vekst av brystkreft celler og å forsinke spredning av brysttumorer. Oregano inneholder også farnesol, som hindrer hudkreft vekst og hjertesykdom.
Rosemary

Rosemary er ofte funnet i krydder skap, selv om det ikke blir brukt som ofte som andre matlaging krydder. Rosemary lukter og ser ut som furu, med nål-lignende blader. Den inneholder carnasol, som bidrar til å rense kroppen for giftstoffer og kreftfremkallende stoffer. Av denne grunn er det sunt å supplere suppe, ris eller vegetabilske tallerken med et par sprinkles av Rosemary. Rosemary hindrer også hjertesykdom, Alzheimers og diabetes.
Black Pepper

Svart pepper har blitt funnet å hindre mange mindre sykdommer og vanlige sykdommer, når det tas flere ganger om dagen . Svart pepper reduserer sjansene dine lider av hudsykdommen, astma, kolikk, hoste, diaré, feber, dårlig fordøyelse, overvekt og kronisk revmatisme. Dette er fordi pepper har mye mangan, vitamin K og kostfiber, som hjelper kroppen fordøye næringsstoffer. Med andre ord, hjelper sort pepper kroppen til å utlede sunne næringsstoffer fra andre matvarer forbrukes.

helse

· Raske Fatloss Bestemmer å miste vekt Fast 
· Hvordan skal ta vare på huden din 
· Whey Protein bekjemper kreft, Forbedrer immunitet, og andre helsefordeler 
· Hvor Betyr det skje gjær infeksjon 
· Stiff Nights Vs. Svart Ant kong 
· The Secret Koffein ingrediens Of Eye kremer 
· Lav Karbohydrater Hjelper brenne fett? 
· Alternative prostatitt Behandling 
· 4 ting No One Ever forteller deg om hårtap 
· Kiropraktikk Therapy for alle dine Spinal Problemer